Uncategorized Α1 Α2

Βασ.Μπρατσιάκος:’Πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί’

Ο κόουτς της Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα στο πολύ καλό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου αλλά και στην κατάρρευση όπως είπε χαρακτηριστικά, στη συνέχεια του αγώνα. Τόνισε πάντως, πως  ο μικρός αριθμός παικτών αλλά και η φυγή του Μόργκαν κατά κύριο λόγο, άλλαξε τη φιλοσοφία της ομάδας. Για τη συνέχεια, φάνηκε αισιόδοξος περιμένοντας από την ομάδα του να ξεκινήσει ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων.

‘Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα στο πρώτο μέρος, αν δεν είχαμε χάσει μερικά ριμπάουντ θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος καταρρεύσαμε, είμαστε λίγοι σε αριθμό παικτών. Είναι φυσιολογικό να κουραστεί ο Σταμάτης όταν παίζει 30 λεπτά για παράδειγμα. Μας λείπει ο ξένος μας όπως και ο Κοστόφ και ο Σχίζας.

Δεν έχει μπει καλά το 17 για την ομάδα μας, πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί με την Δόξα και να ανέβουμε βαθμολογικά. Η φυγή του Μόργκαν άλλαξε το παιχνίδι της ομάδας, όπως και η απουσία των Αντεγμπόγιε και Ελ Αμίν. Δεν έχουμε πλέον πικ εν ρολ παιχνίδι, έχουμε αλλάξει φιλοσοφία. Ο Ντίξον θέλει ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια’. 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Α2 Elite League: Σπουδαία νίκη και 2-2! Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη 73-60

pannikolaou