Uncategorized Α1

Κέρδισε εμπειρίες στο ΟΑΚΑ! (Παναθηναϊκός-Γ.Σ. Κύμης 92-52)

Η ΚΥΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 92-52. ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ‘ΤΕΛΙΚΟ’ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Τα εύκολα ματς για την Κύμη στην Α1 είναι ελάχιστα και το σημερινό ήταν ένα από αυτά, καθώς απέναντι σε ομάδες επιπέδου Παναθηναϊκού οι προσδοκίες περιορίζονται σε μια καλή εμφάνιση.

Οι νεοφώτιστοι κατέβηκαν στο ΟΑΚΑ με σκοπό να κάνουν το παιχνίδι τους, να ευχαριστηθούν τον αγώνα απέναντι στον εξάστερο χωρίς να τους ενδιαφέρει το άνοιγμα της ψαλίδας στο σκορ. Άλλωστε αποτελεί φιλοσοφία του Μπρατσιάκου να μην τον ενδιαφέρει η διαφορά σε τέτοια ματς, αλλά να ακολουθεί η ομάδα το στυλ παιχνιδιού που την ευνοεί.

Η Κύμη, όπως και στο κύπελλο με τον Άρη, θα μπορούσε να έχανε με μικρότερη διαφορά, αλλά προτίμησε να κερδίσει κάτι και απ’ αυτό τον αγώνα και αναμφίβολα το πέτυχε.

Έτσι και έγινε, η Κύμη αντιστάθηκε για ένα 10λεπτο όταν έβρισκε λύσεις στην επίθεση, αλλά στη συνέχεια έπεσε στις αμυντικές δαγκάνες των πρασίνων.

Και δεν ήταν και εύκολο να ξεφύγει, από τη στιγμή που οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν έξτρα κίνητρο θέλοντας να δείξουν το ταλέντο τους στο νέο προπονητή της ομάδας Τσάβι Πασκουάλ, που μέσα απ΄ αυτά τα ματς προσπαθεί να μάθε όσο το δυνατόν καλύτερα τη νέα του ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε τελικά με 92-52 πέτυχε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα ενώ η Κύμη μόνο κερδισμένη μπορεί να αισθάνεται από τη σημερινή αναμέτρηση, λίγες μέρες πριν τον ‘τελικό’ με τα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό Κανήθου, σε ένα αγώνα απ’ αυτούς που η νίκη είναι επιτακτική για τους νεοφώτιστους.

Στην πρώτη περίοδο η Κύμη στάθηκε σαν ίσος προς ίσο, έβαλε τα σουτ μένοντας κοντά στο σκορ. Το 35-25 όμως γρήγορα μετατράπηκε σε μια διαφορά άνω των 20 πόντων με τον Παναθηναϊκό να κλείνει όλους τους διαδρόμους προς το καλάθι του και το ημίχρονο να τελειώνει με 59-32.

Στη συνέχεια ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν άλλαξε, ο Παναθηναϊκός διατήρησε τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα για να επικρατήσει τελικά με 92-52.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 35-25, 59-32, 74-41, 92-52.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 7 (1), Ρίβερς 7 (1), Μποχωρίδης 9, Καλάθης Π., Φώτσης 8 (2), Παππάς 13 (3), Φελντέιν 8 (1), Γκιστ 8, Χαραλαμπόπουλος 3, Λούντζης 5 (1), Μπουρούσης 12, Καλάθης Ν. 12 (2).

ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Τουτζιαράκης 7, Σχίζας 2, Σιγκούνας 4, Τσούπκοβιτς 8, Κατράνας 2, Τζόλος, Κουκουλάς, Κωνσταντακόπουλος, Σταμάτης 2, Πάλμπλαντ 5 (1), Μόργκαν 9 (10 ριμπ.), Ελ Αμίν 13 (4).

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou