FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Πήρε Αγγελέτο και Κωνσταντόπουλο ο Αίαντας Αυλίδας!

Δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για τον Αίαντα Αυλίδας, που απέκτησε παίκτες που μπορούν να τον βοηθήσουν άμεσα να πετύχει τους στόχους του στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Σάλιαρη απέκτησε τον Νικαλέξανδρο Αγγελέτο από τον Ερμή Σχηματαρίου και τον Τίμο Κωνσταντόπουλο από τον Γ.Σ.Αυλίδας.

Ο Αγγελέτος μετά από 2 χρόνια στο Σχηματάρι με το οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Γ’ Εθνική όπου και έπαιξε πέρυσι, επιστρέφει φέτος στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ αναζητώντας ένα πιο ενεργό ρόλο.

Ο Κωνσταντόπουλος μετά από μια σημαντική παρουσία στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τη φανέλα του Γ.Σ.Αυλίδας, άλλαξε ομάδα αλλά παρέμεινε στην ίδια περιοχή και την ίδια κατηγορία, στοχεύοντας να βοηθήσει με τη σειρά του τον Αίαντα να πετύχει μια αντίστοιχη αν όχι καλύτερη πορεία από την περσινή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας:

‘Kαλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Αίαντα Αυλίδας δύο νέους και φιλόδοξους αθλητές που τους χαρακτηρίζει το πάθος τους για το παιχνίδι, τον Αγγελέτο Νικαλέξανδρο που την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Ερμή Σχηματαρίου και τον Τίμο Κωνσταντόπουλο από τον Γ.Σ Αυλίδας, τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, να απολαύσουν την μπασκετική χρονιά και να συνεισφέρουν τα μέγιστα στους στόχους της ομάδας μας’.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou