FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Μανταλβάνος η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση της Παναγίτσας!

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας χρονιάς που θα τη βρει και πάλι στη Γ’ Εθνική, αλλά αυτή τη φορά όπως όλα δείχνουν με πρωταγωνιστικούς στόχους, έκανε η Παναγίτσα που απέκτησε τον Γεράσιμο Μανταλβάνο από τον Απόλλωνα.

Ο Μανταλβάνος που είναι 26 ετών με ύψος 1,98 μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Μαρούσι, το Παγκράτι, στο NCAA (Northwestern University), Ακράτα, Απόλλωνα Αθηνών.
Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Χαλκίδας τον καλωσόρισε αναφέροντας χαρακτηριστικά:
Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με τον αθλητή Μανταλβάνο Γεράσιμο. Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Γεράσιμε, Καλώς Ήρθες’.
Οι επόμενες κινήσεις

Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός της Παναγίτσας προχωράει με γοργούς ρυθμούς, με την ομάδα της Χαλκίδας να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ίσως μέσα στη Παρασκευή, ή το αργότερο το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον Παντελή Σέττο που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον Έσπερο Λαμίας συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας του Σοφογιάννη στη Β’ Εθνική και ο οποίος είναι κοντά σε συμφωνία με την Παναγίτσα.

Αλλά και στο θέμα προπονητή υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ της διοίκησης και όσων την ενδιαφέρουν πραγματικά, με την ομάδα της Χαλκίδας να ψάχνει την ιδανική περίπτωση που να ταιριάζει με τη φιλοσοφία και το φετινό project της ομάδας η οποία και θέλει να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou