ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μοναδικές εμπειρίες για τη γυναικεία ομάδα του Μάκαρου στις Πρέσπες!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Μάκαρου Άμφισσας συμμετείχε στη ‘Μαθητιάδα’ στις Σέρρες και αποδέχθηκε παράλληλα πρόταση-πρόσκληση της ομάδας των Πρεσπών για να φιλοξενηθεί στην ομώνυμη περιοχή.

Έτσι και έγινε, με τις αθλήτριες του Μάκαρου να συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες και τη διοίκηση της ομάδας να εκδίδει ανακοίνωση ευχαριστώντας για αυτές τις μοναδικές στιγμές όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

‘Με το πέρασμα της ομάδας μας από την ‘Μαθητιάδα’ που διοργανώθηκε στις Σέρρες δεχθήκαμε πρόσκληση από την ομάδα μπάσκετ των Πρεσπών να φιλοξενηθούμε και να γνωρίσουμε την ομώνυμη περιοχή. Με την συνεργασία του οργανισμού “POLIPRESPA”, του ιδρύματος ‘Σταύρος Νιάρχος’ και της Εταιρείας Προστασίας Πρεσπών επί έξι ημέρες μας πρόσφεραν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Ένας συνδυασμός προετοιμασίας-φιλικών παιχνιδιών με την τοπική ομάδα, πολιτιστικών εκδηλώσεων, ξεναγήσεων, αλλά και κοινωνικών δράσεων σε μια ονειρική περιοχή καταφέραμε να έχουμε μόνο θετικές εμπειρίες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον οργανισμό ‘POLIPRESPA’, το ίδρυμα ‘Σταύρος Νιάρχος’, την Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών, την κυρία Αναστασιάδου Ζένια που ήταν πάντα δίπλα μας αλλά και την κυρία Παρασκευοπούλου Βέρα που διατηρεί Ξενοδοχείο–Εστιατόριο στο νησί του Αγίου Αχίλλειου Πρεσπών για την άψογη φιλοξενία της. Σίγουρα όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την συμβολή του Συλλόγου μας μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου του αλλά και του προπονητή μας Φαρόπουλου Στέργιου’.

 

Σχετικά άρθρα

Γυναικείο μπάσκετ: Απόλλων Χαλκίδας και…Στερεάς Ελλάδας!

pannikolaou

ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Μπαράζ ανόδου Α2): Βαθμολογία & σκόρερς (9η αγωνιστική)

pannikolaou

ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Μπαράζ ανόδου): Απόλλων Χαλκίδας-Σπαρτιατικός (photo album)

pannikolaou