FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Δελεαστική πρόταση Παναγίτσας στον Βαγγέλη Ζιάγκο!

Η Παναγίτσα βρίσκεται στην αναζήτηση παικτών αλλά και τεχνικού επιτελείου εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποβάλει δελεαστική πρόταση στον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο για να αναλάβει χρέη τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα της Χαλκίδας!

Η πρόταση θέλει τον Ζιάγκο σε ρόλο τεχνικού Διευθυντή σε πλάνο τριετίας, έχοντας μαζί του ένα προπονητή δικής του επιλογής, με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου να εξετάζει αυτή την περίπτωση έχοντας όμως και άλλες προτάσεις αυτή την περίοδο από ομάδες της Ελλάδας και όχι μόνο.

Η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, που σήμερα το πρωί βρέθηκε καλεσμένος της Παναγίτσας στο κλειστό της Πειραϊκής στην τελετή λήξης του camp που διοργάνωσε η τοπική ομάδα.

Από πλευράς Χαλκίδας, υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος, χωρίς όμως να παραγνωρίζονται οι δυσκολίες της υπόθεσης καθώς αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη υπέρβαση.

Μέσα στην ημέρα, αναμένονται πάντως εξελίξεις όσο αφορά και στον αγωνιστικό σχεδιασμό, με λεπτομέρειες να απομένουν για την απόκτηση του Παντελή Σέττου, ενώ η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Αλέξη Πανταζή που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ερμή Σχηματαρίου.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou