FEATURED Α1

Στην Κύμη η παρουσίαση του πρωταθλήματος της Basketleague 2018-19!

Στην Κύμη θα στραφούν τα φώτα της Basketleague, καθώς εκεί αποφασίστηκε να γίνει φέτος η παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος!

Κατά την χθεσινή (21/6) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε, μετά από πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου, η παρουσίαση του πρωταθλήματος της Basket League 2018/19 να πραγματοποιηθεί στην Κύμη! Στο πλαίσιο της παρουσίασης του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των κορυφαίων της σεζόν 2017/18, οπότε όλα τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ θα δώσουν τον Σεπτέμβρη  το παρών στην Κύμη. Μια αναμφιβόλως σημαντική πρωτοβουλία του κ. Θεοδώρου, που έτυχε καθολικής αποδοχής από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Από φέτος, η κλήρωση θα γίνει σε διαφορετική ημερομηνία καθώς αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou