FEATURED ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Σπ. Βελλινιάτης στη 2η μέρα του Chalkida Summer Hoops! (pics)

Δεύτερη μέρα σήμερα στο Chalkida Summer Hoops και το παρών έδωσε ένας άνθρωπος που με την διορατικότητά του σημάδεψε την νεότερη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο.

Το όνομά του είναι Σπύρος Βελλινιάτης. Για κάποιους μπορεί να μην λέει και πολλά αυτό το όνομα, αλλά για όσους είναι κοντά στο μπάσκετ και ασχολούνται με το φαινόμενο ‘Greek Freak’, σημαίνει τα πάντα! Πρόκειται για τον άνθρωπο που πριν από 12 χρόνια ανακάλυψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του να παίζουν μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια και τους έπεισε πως το μπάσκετ μπορεί να τους αλλάξει την ίδια τους τη ζωή! Έκτοτε, άλλαξε γενικότερα η ζωή του ίδιου του αθλήματος με τον Γιάννη κατά κύριο λόγο να βάζει τη δική του σφραγίδα.

Για αυτή την ιστορία, αλλά και γενικότερα για το μπάσκετ και τα οφέλη του αθλητισμού, είχαν την τύχη σήμερα τα παιδιά του camp να τους μιλήσει ο Σπύρος Βελλινιάτης, ένας άνθρωπος που αγάπησε από νωρίς το μπάσκετ, παίζοντας στην Αμερική πριν γυρίσει στην Ελλάδα και ασχοληθεί με την προπονητική, ανακαλύπτοντας την μπασκετική οικογένεια των Αντετοκούνμπο!

PHOTO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou