FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Με Θ. Κατσούλα στο παρκέ και Κ. Σεπετή χορηγό η ΧΒΑ!

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ΧΒΑ που δείχνει πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη της παρουσία την επόμενη σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου ενισχύθηκε εντός αλλά και εκτός παρκέ, καθώς απέκτησε ένα από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, τον Θανάση Κατσούλα, αλλά ενισχύθηκε παράλληλα και με ένα μεγάλο χορηγό, τον επιχειρηματία Κώστα Σεπετή που με τη σειρά του επιστρέφει μετά από χρόνια και πάλι κοντά στο μπάσκετ, αυτή τη φορά βέβαια από ένα διαφορετικό πόστο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΧΒΑ:

Η Ακαδημία Χαλκίδας (ΧΒΑ) ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Κατσούλα! O ταλαντούχος FORWARD με τις ηγετικές ικανότητες και την σπουδαία καριέρα έρχεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας μας και να αποτελέσει ένα σπουδαίο ‘όπλο’ στα χέρια του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Επίσης, Ακαδημία Χαλκίδας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια της τον επιχειρηματία και παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή Κώστα Σεπετή, ο οποίος ως εξωδιοικητικός παράγοντας και μέγας χορηγός θα είναι παρών και ενεργό μέλος σε όλες τις δράσεις της ομάδας μας’.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou