αρχική Α1 Γ. Πανούσης: ‘Χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της Κύμης’

Γ. Πανούσης: ‘Χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της Κύμης’

712
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Γιάννης Πανούσης ανέλαβε υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της Κύμης και στις πρώτες του δηλώσεις στο eviabasket αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος ως μέλος της οικογένειας της Κύμης ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένεια Θεοδώρου αλλά και την Ελ. Μιτζιφίρη.

Στη δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων υποδομής στη Χαλκίδα με υπεύθυνο προπονητή τον κόουτς Γιάννη Πανούση προχωράει άμεσα η Κύμη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας που βγήκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης.

‘Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Θεοδώρου και την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, καθώς και όλο το staff της ομάδας που από την πρώτη στιγμή με έχει αγκαλιάσει. Θα μιλήσουμε αναλυτικά για το πλάνο στην συνέντευξη τύπου, το μόνο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, όπως έκανα μέχρι σήμερα, για την εκπλήρωση των στόχων του Γ.Σ. Κύμης. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο του Αλέξανδρου Αρτάκης κ. Μιτζιφίρη Ελένη για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την συνέχεια της δίνοντας μου την δυνατότητα να δουλέψω σε αυτό εγχείρημα’.