FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Κ. Κουτσογιάννης: ‘Με συγκέντρωση για την επίτευξη του στόχου’

Ο Κώστας Κουτσογιάννης ετοιμάζεται για ένα ακόμα τελικό στην καριέρα του, αυτή τη φορά με την ομάδα της Άμφισσας που την οδήγησε φέτος μέχρι το τέλος της διαδρομής. Για τον αυριανό σπουδαίο αγώνα ο έμπειρος play-maker δήλωσε:

Είναι ένας αγώνας που θα κρίνει τα πάντα, ένας τελικός που θέλουμε να πάρουμε για να πετύχουμε μια ακόμα υπέρβαση και να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο, έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και πιστεύω πως ο καλύτερος στο τέλος θα κερδίσει και θα ανέβει κατηγορία. 

Οι τελικοί κρίνονται συνήθως από τις άμυνες και εμείς θέλουμε να προσέξουμε το παιχνίδι στο λόου-ποστ των Τριανταφύλλου και Μανώλα, τον Μητρόπουλο που παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι του Άρη, τον Τσιρόπουλο στο σουτ, τον Γκόλια που επέστρεψε πρόσφατα στην ομάδα της Θήβας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Περιμένουμε και είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε τη μεγάλη βοήθεια του κόσμου μας που απ’ όσο γνωρίζω θα δώσει βροντερό παρών αύριο στο κλειστό της Θήβας’.

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou