FEATURED ΕΦΗΒΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 40-93

Το φετινό ταξίδι του Αλέξανδρου Αρτάκης για το πρωτάθλημα εφήβων ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, με την ομάδα του Πανούση να γνωρίζει την ήττα από τον Προμηθέα Πατρών με 93-40, τελειώνοντας την προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος με απολογισμό μια νίκη και δύο ήττες.

Σίγουρα όμως, τα κέρδη για τους παίκτες του Πανούση είναι πολλαπλάσια, όπως και οι εμπειρίες που πήραν πρωτόγνωρες για εκείνους, ολοκληρώνοντας μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν.

Ο Προμηθέας πήρε δίκαια την πρόκριση για την τελική φάση του 45ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης από 11-15 Απριλίου και έγινε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που προκρίνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά σε τελική φάση!

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι σε αναμνηστική φωτογραφία μετά το τέλος του αγώνα.

Ακόμα, για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του σημερινού αντιπάλου του Αλέξανδρου Αρτάκης, να πούμε πως ο Προμηθέας με τη σημερινή νίκη του συμπλήρωσε 81 αγώνες που είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και δικαιολογημένα θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων!

Ο Αλέξανδρος στάθηκε πολύ καλά στο παρκέ τηρουμένων των αναλογιών, μένοντας κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και με τον Πανούση να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής των παικτών του, στην τελευταία παράστάση της φετινής χρονιάς.

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-29, 26-41, 33-71, 40-93.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Πανούσης): Καζάνας 13 (1), Αρβανίτης, Μπλέτσας 3 (1), Μακρυγιάννης 12 (1), Παύλου, Κακαβάς, Βοσνιάδης 2, Τσιλινίκος 3, Κατώλης, Παναγιωτίδης, Σοροβός, Δάβρης 7.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κεσαπίδης): Μαντζούκας 14 (1), Δατσιάδης 2, Κατσουλάκος 8, Γραμματικός 7 (1), Πατσαντζόπουλος 8, Καραΐσκος 12, Αδαμόπουλος 10, Σανδραμάνης 10, Μπαρδάκας 10, Γκάτζιος 5 (1), Ερμείδης.7.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou