Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος: ‘Καταφέραμε να χάσουμε ένα δικό μας αγώνα’

Η Μαλεσίνα βρέθηκε από το +22 στο τέλος να χάσει τον αγώνα από τον Μάκαρο και να είναι πίσω στη σειρά των ημιτελικών με σκορ 2-1, με τον κόουτς της Μαλεσίνας Μιχάλη Θάνο να χαρακτηρίζει ως…ευγενική χορηγία εκ μέρους τους τη νίκη των αντιπάλων τους! Ο προπονητής των ‘κιτρινόμαυρων’ είπε επίσης πως είναι θέμα αξιοπρέπειας και σεβασμού να ξαναγυρίσουν τη σειρά στην Άμφισσα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Μάκαρο αλλά να εκφράσει και τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Δυστυχώς εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να χάσουμε και να εκθέσουμε τους αυτούς μας, ο διαιτητής κατάφερε να εκθέσει τον εαυτό του και τον συνάδελφο του, και η Άμφισσα κατέθεσε ψυχή και κατάφερε μια μεγάλη ανατροπή με την βοήθεια τη δικιά μας και του διαιτητή.

Σέβομαι απεριόριστα τον προπονητή τους αθλητές και τους ανθρώπους της Άμφισσας και δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να μειώσω την προσπάθεια τους που ήταν μεγάλη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τους για την φιλοξενία τους και δεν έχουν φυσικά καμιά απολύτως ευθύνη αν στην διάρκεια του αγώνα περπατάνε διάφοροι έξω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και βρίζουν τον διαιτητή.

Όμως, θεωρώ οτι το παιχνίδι ήταν μια ευγενική χορηγία από εμάς και αυτό δεν αλλάζει τα όποια συναισθήματα ή καταστάσεις.

Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ του Μάκαρου. Έχουμε υποχρέωση τόσο εγώ όσο και οι παίκτες αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας, να γυρίσουμε την σειρά ξανά στην Άμφισσα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό.

Θέλω επίσης να συμπληρώσω οτι πλέον είναι θέμα αξιοπρέπειας και εγωισμού για τον καθένα από εμάς.
Προσωπικά, ντρέπομαι απέναντι στους ανθρώπους της ομάδας και για τον κόσμο που μας στηρίζει και υπάρχει πρακτική και ηθική υποχρέωση απέναντι τους ειδικά μετά το σημερινό (χθεσινό) αγώνα’.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou