Α1

Γ.Καστρίτης: ‘Συγχαρητήρια στους παίκτες μου’

Ο Γιάννης Καστρίτης οδήγησε την Κύμη σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Αλεξάνδρειο επί του Άρη και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως οι παίκτες του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία, επισημαίνοντας πως τα ριμπάουντ στάθηκαν σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη του αγώνα. Για τον Άρη ανέφερε πως είναι σίγουρος πως θα βρει στη συνέχεια τις νίκες που χρειάζεται ώστε να ξεφύγει από οποιαδήποτε περιπέτεια.

Γνωρίζαμε την σπουδαιότητα του αγώνα για τον Άρη και τη συσπείρωση του κόσμου από την αρχή της χρονιάς και κυρίως σε αυτό το τελευταίο διάστημα. Περιμέναμε ένα γεμάτο γήπεδο κι ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κράτησαν τη συγκέντρωσή τους σε υψηλά επίπεδα. Αμυντικά ήμασταν αφοσιωμένοι στο πλάνο μας και παρότι είχαμε 27 λάθη όπου ο συγκεκριμένος αριθμός είναι τεράστιος, τον ισορροπήσαμε μέσα από την προσήλωση μας στα ριμπάουντ.

Οι απουσίες των Αθηναίου, Μπελ έκαναν ευκολότερο το έργο μας. Για μας είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης θα βρει τις νίκες που ψάχνει’.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou