FEATURED Over play

Στις 7 μ.μ. το ντέρμπι Γ.Σ.Ιτέας-Μάκαρος με Κοτσιμπό-Χουγιάζο!

Ο σημερινός ορισμός από την ΕΟΚ το Σαββατοκύριακο των Χουγιάζου-Καραμπιτσάκου στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων που γίνεται στην Αιδηψό, φανέρωσε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην Ένωση όσο αφορά την ποσότητα αλλά και την ποιότητα διαιτητών που μπορούν να σφυρίξουν κρίσιμους αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα.

Με την ανακοίνωση πως οι δύο συγκεκριμένοι διαιτητές θα βρίσκονται στην Αιδηψό, ξεκίνησε από την ΚΕΔ ένας αγώνας δρόμου για να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους και κυρίως του Χουγιάζου που αρχικά είχε οριστεί μαζί με τον Κοτσιμπό στο ντέρμπι της Φωκίδας που θα κρίνει και την τελική κατάταξη των ομάδων εν όψει play-off.

Δεύτερος διαιτητής όμως δεν βρέθηκε, καθώς ο Παντελίδης θα σφύριζε για την Α1 τον αγώνα Λάρισα-ΑΕΚ, ο Ντάνος είχε δηλώσει κώλυμα, οι ΧουγιάζοςΚαραμπιτσάκος θα βρίσκονταν στην Αιδηψό, ο Τσάλλας δεν μπορούσε απομακρυνθεί από τη Χαλκίδα για προσωπικούς λόγους και η Κάλφα ήταν κομισάριος στον αγώνα της Κύμης με το Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα η ΚΕΔ να βρει τη λύση ‘πατώντας’ στο φιλότιμο του Χουγιάζου που θα γίνει…αεροπλάνο για να προλάβει το ματς στην Ιτέα!

Συγκεκριμένα, με τον αγώνα Πιερικός-Φάρος Κερατσινίου να ξεκινάει στις 14:00 ο Χουγιάζος θα επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το καράβι των 16:00 ώστε να ταξιδέψει στη συνέχεια οδικώς για Ιτέα.

Το ντέρμπι της Ιτέας με τον Μάκαρο πήγε για ασφάλεια μια ώρα πίσω και θα ξεκινήσει στις 19:00 με διαιτητές τους Κοτσιμπό και Χουγιάζο.

Αλλά η ταλαιπωρία του Χουγιάζου δεν θα σταματήσει εκεί. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Ιτέα, καλώς εχόντων των πραγμάτων κατά τις 21:00, θα αναχωρήσει οδικώς για την Αιδηψό ώστε να είναι εκεί τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς στις 09:45 το πρωί της Κυριακής σφυρίζει τον αγώνα ΠΑΟΚ-Φάρος Κερατσινίου!

Η λύση βρέθηκε λοιπόν στο παρά ένα με τον Χουγιάζο να λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα που φανέρωσε για μια ακόμα φορά την έλλειψη διαιτητών αλλά και β’ πλάνου. Και αυτό, γιατί για ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι από το αποτέλεσμα του οποίου εξαρτάται η τελική κατάταξη 5 ομάδων, δεν υπήρχε εξ αρχής β’ πλάνο όσο αφορά την περίπτωση που π.χ. κάποιος εκ των Κοτσιμπού-Χουγιάζου λόγω απρόοπτου κωλύματος το πρωί του Σαββάτου αδυνατούσε να πάει στην Ιτέα, να υπήρχε δηλαδή ένας διαιτητής back-up σε περίπτωση απρόοπτου προβλήματος.

Η λύση βρέθηκε πάντως έστω και με…ημίμετρα οπότε ας ευχηθούμε να μην πάει καμιά παράταση ο αγώνας στην Αιδηψό για να προλάβει ο Χουγιάζος το καράβι και το μεγάλο ντέρμπι στην Ιτέα να γίνει κανονικά!

Στο άλλο ματς υπήρξε αντικατάσταση του Καραμπιτσάκου με τον Λ.Μασλατζίδη να παίρνει τη θέση του.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou