Γ ΕΣΚΑΣΕ

Η πρώτη νίκη για το Μαυρομάτι του Σωτ.Γερμανού!

Το χωριό Μαυρομάτι της Βοιωτίας είναι γνωστό στους καλοφαγάδες για την…προβατίνα και τα υπόλοιπα κρεατικά εδέσματα, από φέτος όμως μπήκε και στον μπασκετικό χάρτη!

Αρχικά, ήταν το κλειστό γυμναστήριο που φτιάχτηκε στην περιοχή, ένα γήπεδο-στολίδι, που ώθησε τη νεολαία της περιοχής εκτός από το ποδόσφαιρο που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όλα αυτά τα χρόνια και στο μπάσκετ!

Ο συνδυασμός δε, νέο κλειστό γυμναστήριο, ίδρυση ομάδας μπάσκετ και συνεργασία με τον Σωτήρη Γερμανό, αποτέλεσε το μείγμα για να προκύψει μια πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ.

Η χθεσινή μέρα μάλιστα θα μείνει στην ιστορία για το Μαυρομάτι, όχι λόγω της Εθνικής εορτής, αλλά γιατί η ομάδα μπάσκετ κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε επίσημο αγώνα απέναντι στη Δροσιά!

Ο Σωτήρης Γερμανός κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό, που έχει σχέση και με το χθεσινό αποτέλεσμα αλλά δεν αποτελούσε εξ αρχής το ζητούμενο. Κατάφερε να φέρει στο κλειστό νέα παιδιά και να τα εντάξει στην ομάδα μπάσκετ του χωριού. Με εξαίρεση τον Κοβό που στο παρελθόν έχει παίξει μπάσκετ στη Θήβα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Μαυροματίου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες ενός πρωταθλήματος, έβγαλαν για πρώτη φορά δελτίο σε μια ομάδα μπάσκετ!

Και βέβαια, το Μαυρομάτι δεν έχει μόνο την αντρική ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ αλλά και αρκετά μικρά ταλέντα που τώρα ξεκινούν το μπάσκετ υπό τις οδηγίες του έμπειρου Θηβαίου κόουτς που όπως φαίνεται το απολαμβάνει στην επιστροφή του στη δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας!

 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou