FEATURED ΕΦΗΒΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: Με το δεξί ο Αλέξανδρος νίκησε 75-66 την Κόρινθο!

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Αλέξανδρο Αρτάκης στη β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος με την ομάδα του Πανούση να κερδίζει με 75-66 την Κόρινθο μετά από πολύ καλή εμφάνιση!

Ο Αλέξανδρος ήταν εξαιρετικά διαβασμένος καταφέρνοντας να…αποδράσει από την έδρα της Κορίνθου, καθώς οι αγώνες γίνονται στο Λέχαιο, με τους Καζάνα και Μπλέτσα να οδηγούν την ομάδα της Αρτάκης στο δρόμο προς την πρώτη και συνάμα ιστορικής σημασίας νίκη!

Ο Αλέξανδρος έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με λύσεις στην επίθεση και καλή άμυνα καταφέρνοντας να ξεφύγει με 39-33, ενώ λίγο πριν είχε φτάσει τη διαφορά ακόμα και στους 10 πόντους.

Στη γ’ περίοδο ο Αλέξανδρος ξέφυγε και με 17 πόντους με την Κόρινθο να προσπαθεί στο τέλος για τη μεγάλη επιστροφή μειώνοντας μέχρι τους 6 πόντους.

Ο Αλέξανδρος όμως άντεξε στην πίεση, πήρε τη νίκη και αύριο απέναντι στον Πελασγό πάει για μια ακόμα επιτυχία, έτσι ώστε ο αγώνας της Μ.Δευτέρας απέναντι στον προμηθέα να έχει χαρακτήρα τελικού για πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Κορυφαίοι των νικητών ο Καζάνας και ο Μπλέτσας που βοήθησε πολύ στο σκοράρισμα με 23 (5) πόντους!

Διαιτητές: Ρίζος-Νάστος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-15, 17-18, 22-19, 14-14.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Πανούσης): Καζάνας 23 (3), Αρβανίτης, Μπλέτσας 23 (5), Μακρύγιαννης 7, Παύλου, Κακαβάς, Βοσνιάδης, Τσιλινίκος 6, Κατώλης, Παναγιωτίδης, Σοροβός 2, Δάβρης 14.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Βλάσσης): Καλύβας Παν. 8, Καλύβας Ευαγγ. 2, Καλαδέλφος 7, Λουζιώτης 15 (2), Δράκος, Λουζιώτης Αλ., Ράπτης 5, Ξύδης 9, Ναλμπάντης, Ζάρκος 17 (1), Τζαναβάρας 3.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou