B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Κατάμεστες εξέδρες και υψηλές παρουσίες στα εγκαίνια του κλειστού Αιδηψού!

Μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες και παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας έγιναν χθες τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου της Αιδηψού!

Ένα γήπεδο-στολίδι χάρη στις πρωτοβουλίες της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου-Σπανού που υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από σχεδόν ένα χρόνο με την τοποθέτηση παρκέ αλλά και πολλών ακόμα βελτιωτικών κινήσεων.

Το παρών μεταξύ άλλων στα εγκαίνια έδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου, ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης Γ.Χαρατσής, ο βουλευτής Τ.Πρατσόλης, ο πρώην βουλευτής Χρ.Θεοδώρου, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρ.Παπανδρέου και ασφαλώς η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου-Σπανού και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γ.Βασιλακόπουλος στις δηλώσεις του επισήμανε πως ‘αυτά τα έργα αποτελούν ένδειξη πως το άθλημα του μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός μπορεί και προχωράει σε δύσκολες εποχές. Είναι χαρά μου βρίσκομαι σήμερα εδώ, στα εγκαίνια ενός πολύ ωραίου γυμναστηρίου’.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου τόνισε: ‘Η ανακαίνιση του γυμναστηρίου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή, αναβαθμίζει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και δίνει την ευκαιρία στο ιστορικό σωματείο του Σύλλα Αιδηψού να δουλέψει ακόμα περισσότερο, πλέον με μεγαλύτερες ανέσεις’.

Ο Βουλευτής Τ.Πρατσόλης ανέφερε μεταξύ άλλων πως: ‘Είναι πολύ σημαντικό για τον αθλητισμό του νομού μας να γίνονται τέτοια έργα που αποσκοπούν στην ακόμα καλύτερη λειτουργία των συλλόγων και γενικότερα της νεολαίας της περιοχής’.

Η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου τόνισε: ‘Τα σημερινά εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου της Αιδηψού αποτελούν την υλοποίηση της δέσμευσης μας. Οι εξαγγελίες μας γίνονται πραγματικότητα με γνώμονα πάντα το όφελος της νεολαίας της Αιδηψού και της ευρύτερης περιοχής. Εκτός από το κλειστό γυμναστήριο ακολουθεί η ολοκλήρωση και των υπόλοιπων έργων σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας’

Η πρόεδρος του Σύλλα Αιδηψού Σπυριδούλα Χατζή επισήμανε: ‘Ένας σύλλογος 27 χρόνια μεγαλωμένος και εδραιωμένος στα τσιμέντα και τώρα εδώ, πατάμε παρκέ! Ευχαριστούμε ως σύλλογος το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και ειδικότερα τη Δήμαρχο κ.Λίνα Ευσταθίου-Σπανού που βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας βοηθώντας τον αθλητισμό της περιοχής μας. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα μας βοηθήσει ώστε στο άμεσο μέλλον να έχουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες’.

Οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο της Αιδηψού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το φιλικό αγώνα μεταξύ του Σύλλα και της Εθνικής ομάδας Εφήβων που έληξε με 46-84.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou