FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης: ‘Σημαντικό που μαζέψαμε τη διαφορά’

Ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης τόνισε πως η νίκη του Μάκαρου ήταν δίκαιη, στάθηκε στο κομμάτι των ριμπάουντ και της απουσίας για ένα χρονικό διάστημα του Γεωργαντά από τον αγώνα λόγω τραυματισμού, θεώρησε σημαντικό που στο τέλος ο Γ.Σ.Ιτέας μάζεψε τη διαφορά, ενώ κατήγγειλε γεγονότα στον πάγκο της ομάδας του και στις εξέδρες:

Εξ αρχής σήμερα (χθες) είχαμε δύσκολο έργο καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον τραυματισμό του Γεωργαντά, ένας παίκτης που σημαίνει πολλά για τη δική μας ομάδα. Το κέρδος από αυτό τον αγώνα είναι πως στο τέλος μαζέψαμε τη διαφορά, κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στη συνέχεια. Ο αγώνας κρίθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του Μάκαρου έδειξαν μεγαλύτερη θέληση στον τομέα των ριμπάουντ κάνοντας περισσότερες επιθέσεις από εμάς με αποτέλεσμα να πάρουν τα ηνία στο σκορ και μια διαφορά από την αρχή του αγώνα. Τίποτα δεν τελείωσε για εμάς, ήταν ένα ματς για γερά νεύρα, ένα τοπικό ντέρμπι, εμείς βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Χαλκίδας και συνεχίζουμε τη δουλειά μας. 

Για τους στόχους του Γ.Σ.Ιτέας από εδώ και πέρα αλλά και για τη δυναμική του πρωταθλήματος μετά και την ήττα του Άρη Θήβας, ο κόουτς Μωραϊτης είπε:Στόχος μας είναι να μπούμε στην 4αδα και από κει και πέρα να είμαστε τουλάχιστον στο 1-1 με όποια ομάδα διασταυρωθούμε στα play-off. Το πρωτάθλημα δείχνει να είναι ανταγωνιστικό, μπορεί να κερδίσει ο οποιοσδήποτε εντός ή εκτός έδρας και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να βλέπουμε παιχνίδι-παιχνίδι την πορεία μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ολοκληρώνοντας να πω ότι στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάκαρος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Θέλω όμως να καταδικάσω και να καταγγείλω γεγονότα που έγιναν και στον πάγκο μας όσο και στις κερκίδες. Στον πάγκο μας δεχόμασταν πέτρες, ναι πέτρες, και στην κερκίδα έγινε επίθεση σε παιδάκια και γυναίκες της Ιτέας με πέτρες, μάρμαρα, και διαφορά άλλα. Η γυναίκα του Ντινοπούλου δέχτηκε αντικείμενο στον λαιμό κι έπεσε κάτω. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα. Όλα αυτά, την στιγμή που το σωματείο Μάκαρος πέρυσι μετά τον αγώνα στην Ιτέα είχε στείλει έγγραφο στην ΕΣΚΑΣΕ που ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία μας γιατί επικρατούν λέει συνθήκες ζούγκλας ενώ σήμερα εδώ στην Άμφισσα διδαχτήκαμε Γαλλικά και πιάνο… Περίμενα αντίδραση από παράγοντες του Μάκαρου που φημίζονται για την ποσότητα τους αλλά τίποτα. Επίσης περιμένω να δω τα αντανακλαστικά της ΕΣΚΑΣΕ αλλά μάλλον δεν θα δω τίποτα όπως δεν είδε τίποτα κι ο κύριος Βασιλείου, ο κομισάριος, γιατί προς στιγμή του ανέβηκε η μυωπία!Τελικά μην ψάχνουμε γιατί αθλητισμός μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Όσο οι αρμόδιοι ανεύθυνοι-υπεύθυνοι κλείνουν τα μάτια σε σκηνές βίας μέσα στα γήπεδα το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι το επόμενο θύμα’.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou