Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος: ‘Υπερήφανος για τους παίκτες μου’

Απόλυτα ευχαριστημένος και υπερήφανος όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν ο κόουτς της ΑΓΕ Χαλκίδας Γιώργος Βελισσαράκος για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του μέσα στη Θήβα επί του Άρη.

Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος, τον Άρη Θήβας. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μας, με πολύ ικανούς παίκτες.

Βάλαμε στόχο να παίξουμε άμυνα με συνεργασίες πάνω στους παίκτες-κλειδιά του Άρη Θήβας και πράγματι οι παίκτες μου το έκαναν καταπληκτικά. Έβγαλαν πολύ ενέργεια και πειθαρχία στην άμυνα και αυτή ήταν η βάση της νίκης μας απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο με πολύ διαφορετικούς στόχους από εμάς.

Βέβαια, αυτή η νίκη δεν θα έχει καμιά αξία αν δεν κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει για την παραμονή μας.

Ήδη μετράμε βασικές απουσίες παικτών (Μάμαλης, Σαββόπουλος), που μας κάνουν πολύ δύσκολη την προσπάθεια. Όμως οι νεαροί παίκτες μας έχουν συνεχή αγωνιστική βελτίωση και μας κάνουν αισιόδοξους ότι με την ουσιαστική προσφορά τους στα παιχνίδια θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, την παραμονή μας στην Α’ κατηγορία.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι παίκτες μου με έκαναν να νιώθω υπερήφανος για αυτό που έβλεπα μέσα στο γήπεδο. Πραγματικά, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα υγείας που είχαν όλη την εβδομάδα, κατέθεσαν στο γήπεδο όσες δυνάμεις είχαν και λειτούργησαν σαν ομάδα.

Πιστεύω ότι ο Άρης Θήβας εύκολα θα ξεπεράσει αυτή την απώλεια γιατί έχει πολύ καλό προπονητή και ικανούς παίκτες ώστε να πετύχει το στόχο του’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou