FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τους…χόρεψε ο Γκρινιάρης! ((ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜ.-ΚΡΟΝΟΣ 58-56)!

Ντέρμπι για γερά νεύρα αλλά και για μεγάλους παίκτες! Με το σκορ 56-56 απέμεναν 15′ δευτερόλεπτα για το φινάλε! Ο Τσαούσης έδωσε τη μπάλα και την εντολή για την τελευταία επίθεση στον Γκρινιάρη.

Ο έμπειρος γκαρντ του Ερμή, χόρεψε όλη την άμυνα του Κρόνου, έφτασε μέχρι το αντίπαλο καλάθι πετυχαίνοντας σε νεκρό χρόνο ένα από τα πιο σημαντικά δίποντα της καριέρας του αλλά και της ομάδας του! Ο Ερμής νίκησε με 58-56, άφησε πίσω την βαριά ήττα στην Κρήτη δείχνοντας ικανός να πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλους!

Το ματς εξελίχθηκε απολύτως προβλέψιμα. Οι δύο ομάδες έχοντας καταλάβει τη σημασία του αγώνα είχαν άγχος, με άσχημα ποσοστά στην επίθεση  και με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στην άμυνα.

Μετά την πρώτη περίοδο ο Ερμής είχε να διαχειριστεί και το -10 που βρέθηκε προς στιγμή και τα κατάφερε μια χαρά μαζεύοντας το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (29-32).

Η συνέχεια ήταν…ακατάλληλη για καρδιακούς! Το ντέρμπι πήγαινε στον πόντο, με σκληρές άμυνες, με άσχημα ποσοστά στα σουτ αλλά και στις βολές κυρίως για τους γηπεδούχους. Ο Ερμής πήρε το προβάδισμα προς το τέλος αλλά δεν ήτα ασφαλείας. Ο Κρόνος ισοφάρισε σε 56-56 και απέμεναν  15 δευτερόλεπτα. Η συνέχεια γνωστή. Η μπάλα στον Γκρινιάρη και από εκεί στο καλάθι του Κρόνου για το 58-56 που πανηγυρίστηκε δεόντως δικαιολογημένα από τους γηπεδούχους!

Διαιτητές: Κουτσοδήμος-Μαγκαφάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-23, 12-9, 15-12, 14-12.

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Τσαούσης-Σολομωνίδης): Κοσμετάτος, Πανταζής 8, Θωμάς 1, Γκρινιάρης 18 (1), Κολοβός 7 (1), Κώνστας, Λούκας, Σπηλιόπουλος 4, Αγγελέτος, Τσιριμώκος 3 (1), Γυφτονικολός 8, Μαρμαρινός 9.

ΚΡΟΝΟΣ (Παπαμάρκος): Ζαραϊδώνης 9, Στραγανιώτης 6, Νάτσος 2, Τσιούρας 6 (2), Χρονόπουλος 5 (1), Κακαριάς 3 (1), Κόης 12 (1), Πουρνάρας, Σολομός 11, Πετράκος 2, Ανδρεάτος.

*Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album.

Σχετικά άρθρα

Πανελλήνιο Κορασίδων Β’ φάση: Νικηφόρο ξεκίνημα! ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Χαλκίδας 37-73

pannikolaou

A2 Elite League Final-4: Έπεσε ηρωϊκά! Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου 80-73

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (18-19 Μαΐου)

pannikolaou