FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος: ‘Δεν αποδέχομαι την τιμωρία μου’

Ο Γιώργος Βελισσαράκος σύμφωνα με πληροφορίες που ο ίδιος επιβεβαίωσε, προσέβαλε την απόφαση της ΕΣΚΑΣΕ που του επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 45 ημερολογιακές ημέρες για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος του ματς με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς.

Σε σημερινές του δηλώσεις για αυτή την κίνηση αλλά και αναφερόμενος αναλυτικά σε εκείνο το παιχνίδι και σε στοιχεία, που όπως υποστηρίζει, η Ένωση δεν έλαβε υπ’ όψιν της, ο Χαλκιδέος κόουτς τονίζει χαρακτηριστικά:

‘Είμαι απογοητευμένος, όχι από τις ψεύτικες και συκοφαντικές δηλώσεις του διαιτητή Χουγιάζου στην αναφορά του στην ΕΣΚΑΣΕ προς το πρόσωπό μου, γιατί είναι η φυσιολογική συμπεριφορά, μια και δεν έχει φραγμούς, όταν πρόκειται να σκεπάσει τα λάθη του στο παιχνίδι. 

Είμαι απογοητευμένος από την όλη διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος, από τα καθ’ όλα έμπειρα και βέβαια σεβαστά για την πορεία τους στο χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο, μέλη του συμβουλίου της ΕΣΚΑΣΕ.

Η απογοήτευσή μου είναι ότι κάποιοι άνθρωποι, που έχουν προσφέρει για πολλά χρόνια στην εξέλιξη του μπάσκετ στην Ένωσή μας, έγιναν εκτελεστικό όργανο ενός ‘Χουγιάζου’ εναντίον μου, χωρίς να λάβουν υπ΄όψιν και να υπολογίσουν αυτά που τους έχω πει. Εγώ μίλησα προσωπικά και με τον πρόεδρο κ.Μελετίου και του ανέφερα τι έχει γίνει.

Δεν υπολόγισαν ούτε τις αναφορές όσων συμμετείχαν στο παιχνίδι, που ήταν εντελώς αντίθετες από εκείνες του Χουγιάζου.

Είμαι προβληματισμένος που δεν προσπάθησαν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Είχαν στα χέρια τους δύο αναφορές των συμβάντων από τους διαιτητές, οι οποίες διέψευδε η μια την άλλη. 

Θα περίμενε κάποιος ότι αυτή η αντιδιαστολή θα τους έκανε να ψάξουν και αλλού το θέμα. Όμως έλαβαν υπ’ όψιν μόνο την αναφορά του Χουγιάζου, που ήταν η μόνη εναντίον μου.

Δεν έλαβαν υπ’ όψιν, απ’ όσο ξέρω γιατί το ψάχνω ακόμα, επειδή θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου με προσβάλει τα εξής:

Την έκθεση του 2ου διαιτητή.

Την αναφορά του κ.Χαρατσή που είναι μέλος της ΕΣΚΑΣΕ.

Τον κ.Βασιλείου, υπεύθυνο ορισμό διαιτητών.

Τη γραμματεία, αποτελούμενη από 3 άτομα.

Τον κ.Παντελίδη, πρόεδρο των διαιτητών.

Την επικοινωνία μου με τον κ.Μελετίου.

Το βίντεο του αγώνα.

Το φύλλο αγώνος, στο οποίο δεν έγραψε τίποτα, το έκλεισε και έφυγε.

Όλα τα προηγούμενα αποδεικνύουν ότι δεν έχω καμιά σχέση με αυτά που αναφέρει στην έκθεσή του ο Χουγιάζος.

Θυμίζω ότι ο Χουγιάζος αναφέρει ότι τον έβριζα ασύστολα φωνάζοντας, ενώ η κ.Κάλφα ότι δεν άκουσε ούτε μια στιγμή να βρίζω και η οποία ήταν συνεχώς δίπλα μας. Και όλα αυτά μετά την αποβολή μου με δύο ανύπαρκτες τεχνικές ποινές.

θα θυμίσω και θα τονίσω το εξής. Η εξέλιξη του μπάσκετ οφείλεται αποκλειστικά στους προπονητές, όλοι οι άλλοι βοηθάνε ή επωφελούνται.

Στόχος του συμβουλίου κάθε Ένωσης δεν είναι ο σωφρονισμός των προπονητών. Στόχος είναι να προλαβαίνεις ή να ‘αποβάλεις’ αυτόν που σου δημιουργεί προβλήματα στα πρωταθλήματα σου.

Είμαστε τυχεροί στην Ένωσή μας να έχουμε πολύ καλούς προπονητές, διαιτητές, παίκτες, παράγοντες, που είναι και αξιόλογοι άνθρωποι. Όλοι ξέρουμε όλους, ας μην κρυβόμαστε. Τα ‘αγκάθια’ τα κόβουμε. 

Δεν αποδέχομαι την τιμωρία μου. Μου θυμίζει δικαστική πλάνη. 

Με ηρεμία θα ασχοληθώ με το θέμα γιατί δεν θα επιτρέψω σε κανένα ‘Χουγιάζο’ να μου αλλάξει ‘ταυτότητα’.

Πολύ θα ήθελα να γίνει μια δημοσιογραφική έρευνα μόνο και μόνο για την αλήθεια και για να αποκαλυφθεί τελικά ο δόλος κάποιου που προσπαθεί να κάνει κακό.

Ότι επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση, ο Χουγιάζος είναι υπότροπος απέναντί μου, εμπιστεύομαι τα μέλη της ΕΣΚΑΣΕ και με ενόχλησε που κάποιους τους παρέσυρε να κάνουν λάθος. 

Για όσους ήταν στο παιχνίδι, ήταν έκπληξη όσα έγιναν από το τίποτα. Προσωπικά δεν με ικανοποιούν τα λόγια και τα μηνύματα συμπαράστασης προπονητών, διαιτητών, φιλάθλων που ήταν στο παιχνίδι και τονίζουν την απίστευτη αδικία.

Περιμένω το συμβούλιο της ΕΣΚΑΣΕ να με δικαιώσει’.

Σχετικά άρθρα

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou