FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Τιμωρία 45 ημερολογιακών ημερών εκτός πάγκων για Γ.Βελισσαράκο!

Με ποινή 45 ημερολογιακών ημερών εκτός αγωνιστικών χώρων τιμωρήθηκε ο προπονητής της ΑΓΕ Χαλκίδας Γιώργος Βελισσαράκος, σύμφωνα με την έκθεση των διαιτητών Χουγιάζου-Κάλφα για τον αγώνα της ΑΓΕΧ με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς στις 11 Νοεμβρίου.

Η ποινή για τον Βελισσαράκο που ήταν ομόφωνη από τα μέλη του Συμβουλίου της Ένωσης, ξεκινάει από σήμερα και λήγει στις 26 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός πάγκων για τους αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με Αίαντα Αυλίδας (16/12), Σύλλα (6/1), Άρη Θήβας (13/1) και Μάκαρο Άμφισσας (20/1), όπως και για αντίστοιχα παιχνίδια στις παραπάνω ημερομηνίες για τα πρωταθλήματα υποδομής.

Με ποινή 15 ημερών εκτός αγωνιστικών χώρων για τον ίδιο αγώνα τιμωρήθηκε και ο παράγοντας Γ.Κώτσαρης.

Στο χθεσινό συμβούλιο της ΕΣΚΑΣΕ αποφασίστηκε επίσης το πρωτάθλημα των Γυναικών που θα ξεκινήσει στις 27 Ιανουαρίου να διεξαχθεί σε ένα όμιλο.

Ακόμα, αποφασίστηκε πως από εδώ και στο εξής τα αιτήματα αναβολών αγώνων θα πρέπει να υποβάλλονται από τα σωματεία στην ΕΣΚΑΣΕ μέχρι τη Δευτέρα (2 μ.μ.) πριν τον αγώνα που ζητείται η αναβολή, ώστε να εξετάζονται από την Ένωση. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα γίνεται δεκτό κανένα αίτημα για αναβολή μετά τη συγκεκριμένη μέρα.

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou