Α ΕΣΚΑΣΕ

Διαμαρτυρία Α.Παπανδρέου για τη διαιτησία!

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Χαλκίδας Ανδρέας Παπανδρέου με δηλώσεις του στο eviabasket τονίζει πως η διαιτησία έχει αδικήσει μέχρι στιγμής την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Σύμφωνα με το ισοζύγιο πόντων άμυνας-επίθεσης ο Απόλλωνας Χαλκίδας έπρεπε να βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Συνεπώς είναι προφανές ότι η διαιτησία μας έχει αδικήσει. Σε πολλά παιχνίδια που είχαμε το πάνω χέρι σε όλο τον αγώνα και ειδικά λίγο πριν το τέλος του ματς οι αποφάσεις ήταν πάντα καθοριστικά εναντίον μας. Το Σάββατο ενώ το σκορ ήταν 60-60 και ο Απόλλωνας στην επίθεση στα τελευταία 10” δεν δόθηκε φάουλ-ανατροπή στον Πούλο.

Δεν θα συμβιβαστούμε με αυτή την πραγματικότητα που θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν και δεν θα επιτρέψουμε η διαιτησία να διαμορφώσει το πρωτάθλημα και να αποφασίσει ποιες ομάδες θα πέσουν. Είμαστε η 8η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα. Η διαιτησία λοιπόν οφείλει να αναλογιστεί τις ευθύνες της για ένα δίκαιο πρωτάθλημα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως αρμόζει στο ρόλο της’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou