FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πνέουν μένεα στο Σχηματάρι με τη διαιτησία!

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το βράδυ ο Ερμής Σχηματαρίου με αφορμή την κακή διαιτησία ιδίως του Μαρινάκη στον αγώνα με τον Έσπερο Καλλιθέας.

Η διοίκηση της ομάδας αναφέρεται κυρίως στην επόμενη μέρα τονίζοντας πως θα βγει πιο δυνατή από τα χθεσινά γεγονότα όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν την ομάδα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χθεσινό αγώνα το παρών στο β’ ημίχρονο έδωσε και ο καθηγητής διαιτησίας Κ.Κορομηλάς.

‘Δεν μπορεί κανένας να παίζει με τον κόπο μας και τις θυσίες μας για να κρατήσουμε αυτή την ομάδα σε αυτό το επίπεδο.

Μια παρέα παιδιών που έχουν καταφέρει να φτάσουν μια ομάδα επαρχιακή τόσο ψηλά όσο πολλές ομάδες της Αθήνας και όχι μόνο ονειρεύονται, μια ομάδα παρέα κ οικογένεια που κάθε εβδομάδα παλεύει για να κάνει τον τόπο της ευτυχισμένο και αυτό είναι η μόνη ανταμοιβή της.

Ο ΕΡΜΗΣ δίνουμε το λόγο μας σε όλους εσάς που στεναχώρησε σήμερα με την ήττα του ότι θα βγει πιο δυνατός και θα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες, γιατί αυτή είναι η αλήθεια όσο κ αν δεν την θέλουν κάποιοι!!!

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε στο γήπεδο και δώσατε από το υστέρημα σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για να φωνάξετε για την ομάδα μας και θέλουμε να πούμε ότι το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει και ο ΕΡΜΗΣ έχει δείξει ότι μπορεί να είναι πρωταγωνιστής και θα είναι!!! ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ Ενωμένο δεν μπορεί να το χτυπήσει ΚΑΝΕΙΣ!!!! Πάμε για το επόμενο παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά όπως ξέρουμε!!!’

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou