FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 72-63

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Ο Μάκαρος είναι εδώ!

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 72-63

Ο Μάκαρος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, κερδίζοντας τον Άρη Θήβας με 72-63, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 4 αγωνιστικές!

Ντέρμπυ πρωτοπόρων σήμερα στην Άμφισσα με το Μάκαρο να παίρνει μία δίκαιη νίκη απέναντι στον Άρη Θηβών και να παραμένει στην κορυφή της Α΄ΕΣΚΑΣΕ.

Η ομάδα της Άμφισσας ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίζοντας καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο περιόρισε τον αντίπαλο στους 25 πόντους, ενώ η Θήβα έβρισκε λύσεις μόνο από το Μητρόπουλο και έξω από τα 6.75.

Οι γηπεδούχοι με ηγετική μορφή τον Κουτσογιάννη και τον Λούπουλ να βρίσκει εύκολα λύσεις στην επίθεση πήγε στα αποδυτήρια με μια διαφορά 6 πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο η καλή αμυντική  λειτουργία της Άμφισσας συνεχίστηκε,  και στη ζώνη που έπαιξε η ομάδα της Θήβας η  Άμφισσα έβρισκε επιθετικές λύσεις τόσο με Φωτητζόγλου όσο και με τον Οικονόμου.

Στο τέλος του αγώνα με λογικές επιθέσεις η ομάδα του Παπούλια πήρε το ρόζ φύλλο αγώνα.

Τα πανηγύρια μάλιστα για τους γηπεδούχους μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν, θύμισαν εποχές της δεκαετίας του 1990 τότε που η ομάδα της Άμφισσας  ήταν πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑΣΕ!

Από το Μάκαρο κορυφαίοι Κουτσογιάννης, Λούπουλ, Νασάκης και Οικονόμου.

Από τον Άρη ξεχώρισαν οι Μητρόπουλος και Ψαριανός.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Ζάχος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-14, 14-11, 23-22, 18-16.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 5 (1), Κουτσογιάννης 16 (1), Οικονόμου 6,  Λούπουλ 20,  Διαμάντης, Τσικνής, Φουσέκης 5 (1), Φωτητζόγλου 12, Βουρνούς, Μουτζούρης, Βίλλιας, Νασάκης 8 (1).

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου): Βλάχος, Παπαδημητρίου 7, Ματσαγγούρας 3 (1), Γκόλιας  9, Τσιρόπουλος 7 (1), Νικολάου 13,  Μανώλας, Τσαραμπάρης, Μητρόπουλος 16 (4), Τριανταφύλλου, Ψαριανός 8.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou