FEATURED Α1

Φιλικό Κύμη-Εθνική Ενόπλων στις 28 Νοεμβρίου για καλό σκοπό!

Η Κύμη δίνει την ερχόμενη Τρίτη ένα αγώνα που επιβάλλεται όχι να κερδίσει αλλά να παίξει μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο!

Και αυτό, γιατί αυτός ο φιλικός αγώνας γίνεται για καλό σκοπό ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!

Όλα τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα δοθούν στο σωματείο «Αγαπώ και Πράττω», το οποίο θα τα διαθέσει σε κοινωφελείς δράσεις δικής του επιλογής.

Με μόλις 3 ευρώ που θα κοστίζει το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό!

Το  «Αγαπώ και Πράττω» είναι ένα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο ιδρύθηκε το 2016 στην Κύμης Ευβοίας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, αναγνωρίζοντας το ευγενές κοινωνικό έργο που επιτελεί το συγκεκριμένο σωματείο, έχει σταθεί στο πλευρό του αυτά τα δύο χρόνια και έχει προσφέρει την βοήθεια του με όποιον τρόπο μπορεί.

Έτσι και τώρα, η διοίκηση της ομάδας άδραξε την ευκαιρία της μικρής διακοπής του πρωταθλήματος και προχώρησε στην διεξαγωγή αυτού του σημαντικού φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας, να τον φέρει σε επαφή με οργανισμούς αλληλεγγύης που πραγματικά νοιάζονται και βοηθούν τον συνάνθρωπο και όλοι μαζί τελικά να δώσουμε ελπίδα εκεί που υπάρχει ανάγκη!

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou