FEATURED Over play

Bet time Eviabasket.gr: Ξεκίνημα με 75%!

Στο ταμείο κατέληξαν οι 3 από τις 4 χθεσινές στοιχηματικές προβλέψεις του bet time του eviabasket.gr σε συνεργασία με το πρακτορείο ΟΠΑΠ Κ.Γαρέφαλος στο 5ο χλμ. Χαλκίδας-Αρτάκης, με επιλογές από τους αγώνες της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα.

Για ξεκίνημα δεν το λες και άσχημο!

Το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στην Τουρκία απέναντι στην Εφές με πλεονέκτημα 5,5 στο γηπεδούχο βγήκε εύκολα, με τη ‘Βασίλισσα’ να κάνει επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με 88-74.

Η ΤΣΣΚΑ παρά το άσχημο ξεκίνημα απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο μας δικαίωσε, επιβεβαιώνοντας την πρόταση για το όβερ γηπεδούχου με 89,5 κερδίζοντας τελικά με 93-84.

Ο Γιώργος Πρίντεζης προτάθηκε στο όβερ 12,5 και ο αρχηγός χθες του Ολυμπιακού από την τρίτη περίοδο μας είχε στείλει ταμείο, τελειώνοντας τελικά τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στη Μπασκόνια με 17 πόντους.

Η μοναδική χαμένη πρόταση, ήταν το όβερ 160,5 στο ματς Μπάμπεργκ-Μακάμπι που έφτασε τελικά στους 159 με τελικό σκορ 71-88.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ Κ. Γαρέφαλος που βρίσκεται στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας.

Ακολουθήστε και σήμερα τις προτάσεις του eviabasket σε συνεργασία με το Πρακτορείο ΟΠΑΠ Κ.Γαρέφαλος στο 5ο χλμ. Χαλκίδας-Αρτάκης και το ταμείο θα είναι και πάλι κοντά!

 

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou