FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Γεμίστε τα γήπεδα!

Προ των πυλών της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με τις 4 ομάδες της Περιφέρειας να αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους, οπότε σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γεμίσουν τα γήπεδα!

Την αυλαία ανοίγει πρώτος ο Ερμής Σχηματαρίου, που στις 2 μ.μ. θα υποδεχθεί τον Βούρειο Χίου. Η ομάδα του τσαούση προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Πεντέλη που όμως δεν συνοδεύτηκε από νίκη, σε ένα μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε στην παράταση.

Στις 3:30 μ.μ. ο Λοκρός Αταλάντης υποδέχεται τα Χανιά με στόχο επίσης την 1η νίκη στο πρωτάθλημα. Η πρεμιέρα στη Χίο δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα και σήμερα η ομάδα του Ζαρονικόλα θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μπροστά στο κοινό της.

Στις 4 μ.μ. έρχεται η ώρα της Παναγίτσας για τον πρώτο επίσημο αγώνα μπροστά στο κοινό της. Αντίπαλος ο ισχυρός ΟΦΗ με την ομάδα της Χαλκίδας να δείχνει έτοιμη για να υπερασπιστεί τον παράγοντα έδρα που πάντα παίζει σπουδαίο ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στις 5 μ.μ. ο Έσπερος Λαμίας, η μοναδική ομάδα της Περιφέρειας που ξεκίνησε με νίκη την 1η αγωνιστική, θα υποδεχθεί την Πεντέλη που διαθέτει καλό ρόστερ έχοντας υψηλές φιλοδοξίες φέτος. Η ομάδα του Σοφογιάννη όμως, είναι το φαβορί και θα επιδιώξει να το δείξει το απόγευμα στο παρκέ του κλειστού της Λαμίας.

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα:

Νίκαιας 17.00 Άρης Νίκαιας-Έσπερος Ραχιώτης-Αυγερινός (Πετρίδης Νικ.)

Αταλάντης 15.30 Λοκρός-ΑΟΚ Χανιά Πλιάκας-Αντωνιάδης (Χριστοδούλου)

Σχηματαρίου 14.00 Ερμής Σχηματαρίου-Βούρειος Χίου Αργυρούδης-Αθανασόπουλος (Σταμάτης Φιλ.)

Χαλκιοπούλειο 17.00 Έσπερος Λαμίας-Πεντέλη Παργιανόπουλος-Δολγύρας (Γκουντελιάς

Πετρούπολης 17.00 Άρης Πετρούπολης-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Παυλόπουλος-Καλαϊτζάκης (Παπαδόπουλος Κ.)

Πειραϊκής 16.00 Παναγίτσα-ΟΦΗ Ορφανός Εμ.-Λαζόγκα (Κάλφα)

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou