FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος: ‘Αυτοσυγκέντρωση και ενέργεια μας έδωσαν τη νίκη’

Αναμφίβολα ήταν ο πρωταγωνιστής των πάγκων στη 2η αγωνιστική, οδηγώντας την ομάδα του σε μια νίκη-ανατροπή επί του ισχυρού Απόλλωνα στο τοπικό ντέρμπι της Χαλκίδας. 

Ο κόουτς της ΑΓΕΧ Γιώργος Βελισσαράκος τόνισε για το χθεσινό ματς και την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα: ‘Θεωρώ ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη. 

Η ομάδα μου είναι σε κατάσταση που ψάχνει την ταυτότητά της, πάντα μέσα από τον αρχικό στόχο, που είναι να ρίξει το βάρος στην εξέλιξη και ανάδειξη των νεαρών παικτών.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχαμε ως πλάνο να ελέγξουμε τα σουτ τριών πόντων των παικτών του Απόλλωνα κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο, γιατί ο κόουτς Γκλιάτης διαχειρίστηκε καλά τους σκόρερς της ομάδας του και οι παίκτες μου δεν είχαν σωστή αντίδραση στα τρία πρώτα 10λεπτα. 

Στο 4ο όμως, έβγαλαν αυτοσυγκέντρωση και ενέργεια στην άμυνα, πράγμα που μας έδωσε ρυθμό και ταχύτητα στην επίθεση και τελικά τη νίκη.

Η νίκη αυτή δεν κρύβει τα τεχνικά και αγωνιστικά προβλήματα που έχουμε πάνω στα οποία θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μας δίνει όμως αυτοπεποίθηση και κίνητρο για σκληρή δουλειά. 

Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, με πολύ καλούς σκόρερ. Πιστεύω ότι θα κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou