FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ 69-66

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Αγχωτική επικράτηση!

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ 69-66

Το 2/2 στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μάκαρος Άμφισσας κερδίζοντας στην έδρα του τον Αίαντα Αυλίδας με 69-66, με την ομάδα του Παπούλια να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνος και τον Αίαντα να χάνει το ματς αλλά να κερδίζει και πάλι τις εντυπώσεις κοντράροντας στα ίσια μετά τον Άρη και την ομάδα της Άμφισσας!

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο πήγαινε πόντο πόντο με καμία ομάδα να μην μπορεί να πάρει μία ουσιαστική διαφορά και το ημίχρονο να τελειώνει με 30-29 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος. Στο γ΄δεκάλεπτο ο Αιάντας Αυλίδας ξέφυγε και με 5 πόντους όμως ο Μάκαρος με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση  κατόρθωσε να προηγηθεί με 50-42.

Παρότι η ομάδα της Άμφισσας είχε μια σταθερή διαφορά 10 πόντων στο δ΄δεκάλεπτο ο Αίαντας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και εκμεταλλευόμενος την αστοχία της ομάδος της Άμφισσας στις βολές (12/31) μείωσε στους 3 πόντους. Ο Μάκαρος ζευγάρωσε τις νίκες στο πρωτάθλημα με αγχωτικό τρόπο και αυτό φάνηκε από την αστοχία του στη γραμμή της «φιλανθρωπίας». Ο Αίαντας Αυλίδας αν και νεοφώτιστος έδειξε στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδος  με  σαφή προσανατολισμό στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Από το Μάκαρο διακριθηκαν οι Κουτσογιάννης, Λούπουλ και Νασάκης και από τον Αίαντα Αυλίδας οι Αργυρίου, Τσιώλης και Κωνσταντούρας.

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Μασλατζίδης Λ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-16, 12-13, 20-14, 19-23.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 3 (1), Κουτσογιάννης 17 (1), Οικονόμου 7, Λούπουλ 14 (2), Διαμάντης, Τσικνής, Φουσέκης 2, Φωτητζόγλου 10, Βίλλιας, Μουτζούρης, Βουρνούς, Νασάκης 16.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ ( Σάλιαρης): Πολίτης, Αργυρίου 16 (2), Μπεληγιάννης 4, Μαλισιόβας 8, Σπύρου 2,  Τσιώλης 17 (1), Βασιλείου 3 (1), Κωνστάντουρας 12 (1), Κεραμάρης 4, Αργυρός, Μπαλτάς.

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou