αρχική FEATURED Επισκευάστηκε ο πίνακας στο κλειστό της Πειραϊκής!

Επισκευάστηκε ο πίνακας στο κλειστό της Πειραϊκής!

400
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που είχε να κάνει με τη λειτουργία του φωτεινού πίνακα στο κλειστό της Πειραϊκής λύθηκε σήμερα, με τα συνεργεία να τον επισκευάζουν και να τίθεται έτσι στη διάθεση των ομάδων αλλά και του κοινού.

Η καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος, καθώς εδώ και ένα μήνα που έχουν αρχίσει τα πρωταθλήματα οι αγώνες γίνονται χωρίς την ένδειξη του χρόνου, του σκορ και των φάουλ, οφείλεται σε λάθος συνεννόηση, όμως έστω και με μια καθυστέρηση λύθηκε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που δημιουργούσε προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ο φωτεινός πίνακας πάντως, σύμφωνα με τα συνεργεία θα χρειαστεί κάποια στιγμή μια πλήρη συντήρηση που μπορεί να γίνει σε κάποια διακοπή των πρωταθλημάτων.

Όσο αφορά με το άλλο πρόβλημα που έχει να κάνει με την τοποθέτηση των χρονομέτρων των 24′ δευτερολέπτων πάνω από τα ταμπλό, αυτό δεν μπορεί να γίνει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο γιατί προϋποθέτει υπόγεια καλωδίωση και ως εκ τούτου ξήλωμα του παρκέ.

Τα 24αρια θα παραμείνουν για αυτή την αγωνιστική περίοδο στο χώρο που βρίσκονται και η όποια αλλαγή θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο καλοκαίρι.