FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Τρία δυνατά φιλικά η Παναγίτσα!

Σειρά φιλικών αγώνων για την Παναγίτσα που προχωράει με γοργούς ρυθμούς στο κομμάτι των μεταγραφών και πλέον μπαίνει στη διαδικασία για να μοντάρει την ομάδα πάνω στο παρκέ.

Μετά το πρώτο φιλικό με τον Ερμή Σχηματαρίου που η ομάδα της Χαλκίδας άφησε καλές εντυπώσεις με τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη (φωτο) να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ακολουθούν τρία ακόμα φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης από αύριο Σάββατο με αντίπαλο εκτός έδρας στις 7 μ.μ. τη Νέα Ιωνία που είναι ομάδα Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο του Νότου.

Ακολουθεί το φιλικό της επόμενης Πέμπτης στις 7 μ.μ. εκτός έδρας με τον Πορφύρα (Α’ ΕΣΚΑΝΑ) ενώ το επόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει επίσης εκτός έδρας τον Άρη Θήβας στις 8:30 μ.μ. (Α’ ΕΣΚΑΣΕ).

Μέσα στις επόμενες μέρες η Παναγίτσα αναμένεται να κλείσει και τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους της ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που η ομάδα της Χαλκίδας μπορεί να μπήκε από το…παράθυρο αλλά στοχεύει να παίξει σημαντικό ρόλο αφήνοντας το στίγμα της.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou