FEATURED Α1

Το Περιστέρι 85-72 την Κύμη στον τελικό του τουρνουά!

Τη 2η θεση στο τουρνουά που διοργάνωσε το Περιστέρι στη μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου πήρε η Κύμη καθώς στον τελικό ηττήθηκε πριν από λίγο από το Περιστέρι με 85-72.

Η ομάδα του Καστρίτη δεν μπόρεσε να πιάσει την καλή απόδοση του Σαββάτου απέναντι στο Λαύριο, έχοντας όμως σήμερα πολλές απουσίες, γνωρίζοντας την ήττα από μια ομάδα που μπορεί να ανήκει στην Α2 αλλά μόνο για αυτή την κατηγορία δεν είναι το ρόστερ της!

Ο Καστρίτης δεν είχε σήμερα 5 παίκτες στη διάθεσή του με τους Μανωλόπουλο, Τρέϊλορ, Μητσιμπόνα να αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς, ενώ οι Έντουαρντς, Οκερεαφόρ αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το Περιστέρι, που την πρώτη μέρα νίκησε και το Λαύριο, κατέκτησε το τουρνουά δείχνοντας πως η παρουσία του στην Α2 θα είναι σύντομη και από την επόμενη χρονιά θα ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων!

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η πολύ καλή εμφάνιση για το Περιστέρι του Χαλκιδέου Γιώργου Αγγέλου που πέτυχε 12 πόντους με 4 τρίποντα, αλλά και του πρώην παίκτης της Κύμη Αλεξ.Σιγκούνα με 16 (3) πόντους.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou