B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Ποιοτικά ενισχυμένος ο Πρωτέας Σχηματαρίου!

Ιδιαίτερα ενισχυμένος βγήκε από τη μεταγραφική περίοδο ο Πρωτέας Σχηματαρίου με την ομάδα του Ηλία Χαντζή να διατηρεί όλους τους παίκτες της περσινής ομάδας αλλά και να προσθέτει ακόμα 4 ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του, με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο κόουτς της ομάδας.

Ο Πρωτέας που δείχνει ξεκάθαρα πως έχει σκοπό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ, απέκτησε παίκτες για όλες τις θέσεις!

Ο Παναγιώτης Χαρίσης που έπαιξε πέρυσι στον Άρη Θήβας φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Α’ κατηγορίας, επέτρεψε στον Πρωτέα με τον οποίο είχε αγωνιστεί πριν από 2 χρόνια. Ο Χαρίσης είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,85 μ. παίζει στις θέσεις 2-3.

Ο Δημήτρης Βαϊνάς αποκτήθηκε από τον Ωρωπό. Είναι 37 ετών, έχει ύψος 1,90 μ. αγωνίζεται στη θέση ‘3’ και έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις κατηγορίες. Παίκτης του Χαντζή στο παρελθόν όταν είχαν συνεργαστεί στον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο Ανέστης Καρυστινός αποκτήθηκε από τον Ωρωπό ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στην Ερέτρια. Είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,94 μ. και παίζει στη θέση ‘4’.

Ο Τάσος Στεφάνου αποκτήθηκε επίσης από τον Ωρωπό και είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Φέτος είχε προτάσεις από ομάδες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ αλλά επέλεξε τον Πρωτέα όπου θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Η.Χαντζή. Είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,98 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5.

Στις μεταγραφές του Πρωτέα μπορεί να υπολογιστεί και ο Θοδωρής Γιαννάκης, που πέρυσι δεν αγωνίστηκε έχοντας ένα σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς. Αυτό ξεπεράστηκε όμως, όπως και η στρατιωτική του θητεία και έτσι ο Γιαννάκης μπορεί να υπολογίζεται ως ακόμα μια μεταγραφή για τον Πρωτέα Σχηματαρίου.

Την Πέμπτη (9:30 μ.μ.) στο κλειστό του Σχηματαρίου ο Πρωτέας θα υποδεχθεί τον Αίαντα Αυλίδας σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou