FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Άρης Θήβας με 71-63 απέναντι στο ΧΒΑ  κατέκτησε το ‘Γ.Τσομάκας’!

Ο Άρης Θήβας ήταν ο νικητής του τουρνουά ‘Γ.Τσομάκας’ καθώς στον μεγάλο τελικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής νίκησε με 71-63 το ΧΒΑ!

Ο τελικός δεν ήταν πάντως εύκολη υπόθεση για την ομάδα του Χρ.Χρήστου καθώς οι Ακαδημίες Χαλκίδας παρότι μια κατηγορία πιο κάτω, στάθηκαν πολύ καλά πάνω στο παρκέ βάζοντας δύσκολα στον Άρη, σε ένα τελικό που μέχρι το 33’ πήγαινε στον πόντο!

Ο Άρης με καλές επιλογές στο τέλος έφτασε τελικά στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και το ΧΒΑ έφυγε σαφώς ικανοποιημένο από την Αυλίδα, καθώς δεν είναι λίγο πράγμα να κοντράρεις μια από τις καλύτερες ομάδες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Από τον Άρη που έλειπαν οι Μητρόπουλος, Μανώλας και Παπαδημητρίου, οι Νικολάου, Τριανταφύλλου έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, ενώ από το ΧΒΑ που απουσίαζαν οι Χοροζίδης, Χροναίος, Μπουρμάς, πολύ καλοί οι πιτσιρικάδες Μπρατσιάκος, Μπαρώτας αλλά και ο έμπειρος Σωτ.Χατζηστάμου.

Διαιτητές: Παντελίδης-Κάλφα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-24, 14-13, 16-22, 9-12.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μπρατσιάκος-Γαλάνης): Γιαπλές 2, Μπρατσιάκος 17 (5), Μπαρώτας 17, Σταθόπουλος 10 (1), Χατζηστάμου Σωτ. 13 (2), Τάρλας 2, Παπάζογλου 4, Τζανής, Βογιατζής.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου-Τζαβίδας): Νικολάου 16, Γκόλιας 13 (1), Τσιρόπουλος 13 (1), Τσοπανέλης 3 (1), Τριανταφύλλου 16, Ψαριανός 10, Βλάχος, Ματσαγγούρας, Σαμαρτζής, Σκυριανός, Στρατέλος.

*Σε λίγο σε νεότερη ανάρτηση photo album του τελικού.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou