FEATURED Α1

Ήττα στην παράταση με 70-66 για την Κύμη!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Κύμη έφτασε μια ανάσα από τη νίκη-πρόκριση μέσα στη Λάρισα επί του Γ.Σ.Λάρισας/Φάρος για να ηττηθεί τελικά στην παράταση με 70-66, δείχνοντας πάντως καλά στοιχεία σε ένα αγώνα που μπορεί να είχε επίσημο χαρακτήρα αλλά περισσότερο έμοιαζε με ένα δυνατό τεστ εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1.

Και αυτό, καθώς η Κύμη όπως άλλωστε και οι ομάδες αυτής της δυναμικότητας δεν έχουν ιδιαίτερες βλέψεις για το θεσμό του κυπέλλου που αναμφίβολα περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Το θετικό για την Κύμη, είναι πως κόντραρε εκτός έδρας τη Λάρισα με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη στην Α1, δείχνοντας πως φέτος θα ζητήσει τις εκτός έδρας νίκες ώστε να φτάσει γρήγορα στο στόχο της παραμονής της.

Οι δύο ομάδες έδειξαν πως ακόμα έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης μέχρι την έναρξη της Α1 σε δύο εβδομάδες,με τη Λάρισα να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ, ενώ η Κύμη με τη σειρά της μπορεί να έχει πλέον όλους τους παίκτες στο δυναμικό της, αλλά να χρειάζεται ο απαραίτητος χρόνος μια που όλοι οι παίκτες μαζί μετράνε μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων.

Το ματς ήταν από την αρχή ένα μεγάλο ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα.

Η κανονική διάρκεια τελείωσε με 58-58 και στην παράταση η Λάρισα μετά το 66-64 είχε σωστές επιλογές φτάνοντας στη νίκη με 70-66.

Η Κύμη πάντως, μπορεί να έμεινε χαμηλά στην επίθεση αλλά πρόλαβε να βρει το στόχο 9 φορές από τη γραμμή του τριπόντου!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-14, 29-27, 41-44, 58-58 (καν.διάρκεια), 70-66 (τελ.αποτελ.).

Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟΣ (Σκουρτόπουλος): Παπαμακάριος 11(1), Γουέρ 26 (3), Πέτι, Μαραγκός 7, Μουράτος 11(1), Σπυρόπουλος, Χατζηκυριακίδης 3(1), Σάφτενααρ 4, Βαβάτσικος 8

Γ.Σ.ΚΥΜΗΣ (Καστρίτης): Σμιθ 7, Τρέιλορ 5, Ο’ Μπράιαν 14 (1), Τζόουνς 15 (1), Τσαγγαράκης 14 (4), Μανωλόπουλος 9 (3). Γλυνιαδακης 2, Γερομιχαλός, Έντουαρτς, Σακελλαρίου.

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou