FEATURED Α1

Ήρθε και προπονήθηκε ο Έντουαρντς!

Με την έλευση του Μάριο Έντουαρντς σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε το ρόστερ της Κύμης, που πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της νέας χρονιάς.

Ο Αμερικάνος γκαρντ έφτασε σήμερα το πρωί στην Ελλάδα και αφού ξεκουράστηκε λίγες ώρες, τέθηκε στην διάθεση του κόουτς Καστρίτη για την απογευματινή προπόνηση. Πλέον ο προπονητής της Κύμης έχει όλο το αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας στα χέρια του και μπορεί να την προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Φάρο στην Λάρισα.

Πριν την προπόνηση ο Mario Edwards μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στην προσδοκίες που έχει για την νέα σεζόν:

‘Είμαι αλήθεια ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα! Έχω ακούσει πάρα πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρω ότι βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και εκτιμώ βαθύτατα την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε αυτό. Τα τελευταία χρόνια που παίζω σε ευρωπαϊκές ομάδες ακούω συνεχώς για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που πρωταγωνιστούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πραγματικά ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσω!

Έχω αγωνιστεί σε πολλές διαφορετικές χώρες, σε έξι ή επτά, έχω χάσει το μέτρημα. Κάθε σεζόν είναι μια καινούρια εμπειρία για εμένα και προσπαθώ παντού να προσαρμόζομαι και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και εδώ και ελπίζω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα της Κύμης.’

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou