FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Μια ανάσα από τη Γ’ Εθνική η Παναγίτσα!

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΣΚΑΣΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ!

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα για το τοπικό μπάσκετ καθώς πριν από λίγο ο Άρης Θήβας και η Μαλεσίνα απάντησαν αρνητικά στην πρόταση για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική που τους έγινε από την ΕΣΚΑΣΕ όπως προέβλεπε η προκήρυξη της ΕΟΚ και η Ένωση αύριο το πρωί θα στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία όπου θα γνωστοποιεί την αρνητική απάντηση των δύο ομάδων.

Παράλληλα, η ΕΣΚΑΣΕ θα προτείνει τη θέση του Κάδμου να πάρει η Παναγίτσα που επιθυμεί να παίξει στη Γ’ Εθνική και η οποία από μόνη της έχει ήδη στείλει στην ΕΟΚ δήλωση συμμετοχής.

Το ‘αγκάθι’ για την συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με την προκήρυξη της ΕΟΚ που προβλέπει τις 3 πρώτες ομάδες να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στην προκειμένη περίπτωση η Παναγίτσα τερμάτισε 4η.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός ότι η Παναγίτσα έχει δείξει ήδη τις προθέσεις της, αλλά και η αναμενόμενη αυριανή θετική εισήγηση της ΕΣΚΑΣΕ προς την ΕΟΚ, αποτελούν δύο σημαντικά στοιχεία που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα της Χαλκίδας να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Άλλωστε, και η Ομοσπονδία προτιμά να έχει ένα πλήρες οργανωμένο πρωτάθλημα χωρίς να έχουν ρεπό οι ομάδες.

Σχετικά άρθρα

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραίτηση Π. Σταύρου από το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs (Τελικός): Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου 20-0 α.α. Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος.

pannikolaou