FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Με προπονητή τον Μιχαήλ και τεχνικό σύμβουλο τον Γιαπλέ η Παναγίτσα!

Μια σπουδαία κίνηση έκανε η Παναγίτσα στο κομμάτι του προπονητικού επιτελείου, καθώς κράτησε τον Παναγιώτη Μιχαήλ και τον πλαισίωσε με τον Θανάση Γιαπλέ στον ρόλο του τεχνικού συμβούλου!

Οι παράγοντες της ομάδας κινήθηκαν μεθοδικά από την πρώτη στιγμή και αφού πρώτα έγιναν αλλεπάλληλες συζητήσεις με τον Χαλκιδέο τεχνικό, βρήκαν πολλά κοινά σημεία φτάνοντας τελικά στη συμφωνία.

Ο ρόλος του Γιαπλέ θα είναι συμβουλευτικός και για όσο διάστημα θα βρίσκεται στη Χαλκίδα, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχθεί κάποια πρόταση και να αποχωρήσει.

Ο Θανάσης Γιαπλές εκτός των άλλων, θέλει να στηρίξει τον Παναγιώτη Μιχαήλ τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση θεωρώντας πως είναι ένας προπονητής που μπορεί πολύ εύκολα να σταθεί στις Εθνικές κατηγορίες.

Η Παναγίτσα φαίνεται πως κάνει τη σωστή κίνηση για την επιστροφή του μπάσκετ της Χαλκίδας στην επιφάνεια καθώς είναι δεδομένο πως η συνεργασία με τον Γιαπλέ αλλάζει το επίπεδο της ομάδας προσθέτοντας πολλά θετικά στοιχεία.

Mε δεδομένη πλέον την άνοδο στη Γ’ Εθνική, σε πρώτο πλάνο μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτοι παίκτες που θα φορέσουν τη νέα σεζόν τη φανέλα της Χαλκίδας στη Γ’ Εθνική, πλαισιώνοντας τους Χαλκιδέους νεαρούς παίκτες, που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou