B ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Κένταυρος Λιβαδειάς στις κατασκηνώσεις Παλιομηλιάς!

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει, όμως ο Κένταυρος Λιβαδειάς παραμένει ενεργός ως σωματείο λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.
Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση δέχτηκε την πολύ τιμητική πρόσκληση του Δήμου Λεβαδέων και της αρχηγού Σοφίας Σύρου να βρεθεί στη κατασκήνωση της Παλιομηλιάς και να διδάξει εθελοντικά τα μυστικά του μπάσκετ στα παιδιά στις 4 κατασκηνωτικές περιόδους.


Σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον η ομάδα της Λιβαδειάς βρέθηκε στην κατασκήνωση αποτελούμενη από τον Χάρη Σανιδά, την προπονήτριας της ακαδημίας Μένης Δήμου και τον προπονητή της αντρικής ομάδας Βασίλη Ροζάνα.
Ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος του κ. Σανιδά με τα παιδιά για τα μεγάλα οφέλη που αποφέρει η συμμετοχή των παιδιών στο θεσμό της κατασκήνωσης και στις δραστηριότητες αυτής.
Στη συνέχεια τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και απόλαυσαν ένα 3ωρο περίπου πρόγραμμα μπάσκετ μέσω ασκήσεων, παιχνιδιών & διαγωνισμών. Τα παιδιά έμαθαν τα βασικά, έπαιξαν, αλληλεπίδρασαν μεταξύ τους, χάρηκαν, γέλασαν και διασκέδασαν.
Αποκορύφωμα ήταν το παιχνίδι νοκ-άουτ στο οποίο συμμετείχαν όλα τα παιδιά και 4 από αυτά θα κέρδιζαν μια τετράμηνη δωρεάν συνδρομή στην ακαδημία του Κένταυρου Λιβαδειάς από τη νέα σεζόν, ευγενική χορηγία της ομάδας στα παιδιά της κατασκήνωσης.


Η διοίκηση του Κένταυρου Λιβαδειάς ευχαρίστησε τον Δήμο Λεβαδέων για την πρόσκληση, την δ.Σοφία Σύρου για την πολύ θερμή φιλοξενία καθώς και όλα τα παιδιά-ομαδάρχες που βοήθησαν στην οργάνωση των παιδιών και στη διεκπεραίωση των προπονήσεων.

 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou