B ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Με επιτυχία το 6ο Basketball Camp της Μούτα Δομοκού!

Απόλυτα πετυχημένη η διεξαγωγή του 6ου Basketball Camp σε συνδυασμό με την τελετή λήξης των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου Μουτα Δομοκού. Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής, μαζί με τους γονείς γέμισαν το Κλειστό Γήπεδο του Δομοκού σε μια γιορτή που είναι πλέον θεσμός στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως στα παιδιά έγινε ειδική ομιλία από τον Πρόεδρος της ομάδας Νικ. Ζώτος για τα οφέλη που μπορεί να έχει ένας αθλητής μπάσκετ όπως και για το bulling ένα «μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας» στα σχολεία, τους εργασιακούς χώρους, τους φίλους, γνωστούς, την οικογένεια, και γενικότερα στην κοινωνία δηλώνοντας ξεκάθαρα η πόρτα από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας είναι ανοιχτή ώστε να αντιμετωπιστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ακολούθησε απονομή μεταλλίων στα τμήματα των νηπίων, του δημοτικού και των αγωνιστικών τμημάτων και δόθηκε ραντεβού για τους μικρούς φίλους τον Σεπτέμβρη.

Σταδιακή ανάπτυξη για την επαρχιακή ομάδα του Δομοκού και άνοδος στην Β ΕΣΚΑΣΕ

Η ομάδα της Μούτα Δομοκού αποτελείται από 90 αθλητές στο σύνολο και γνωρίζει σταδιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Γεγονός είναι ότι η περιοχή και τα αγωνιστικά της τμήματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην περιφέρεια της Φθιώτιδας με σημαντικές διακρίσεις – 2012 και 1η θέση σε τουρνουά Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών στην Λαμία – 2013 και 2η θέση σε Τουρνουά Μίνι στην Σπερχειάδα – 2014-’15 και 2η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων – 2015-’16 και 3η θέση στο Γ΄ Τοπικό Πρωτάθλημα Ανδρών,2016-17 3η θέση στο Γ΄ Τοπικό Πρωτάθλημα Ανδρών Ανοδος μετά από αγώνα μπαράζ στην Β ΕΣΚΑΣΕ.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Παναγιώτης Ρίγας στο τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την στήριξη στο σύλλογο ενώ στο σύντομο αποχαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε:Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά των τμημάτων για την υπομονή τους απέναντι μου,ειδικά των αγωνιστικών τμημάτων. Ίσως είμαι ο μόνος άνθρωπος έξω από την οικογένεια τους που τους πιέζει να γίνουν καλύτεροι, τους φωνάζει, τους παρατηρεί και προσπαθεί να τους περάσει αξίες και ήθη διδάσκωντας παράλληλα το δυσκολότερο άθλημα,το μπάσκετ. Είχα την χαρά πρόσφατα να γίνω πατέρας  αυτό με έκανε αυτόματα να δω τα πράγματα και ειδικά την θέση του γονιού και των παιδιών από εντελώς διαφορετική οπτική γωνιά.Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για τον καθημερινό κόπο τους που συνδέεται άμεσα και με την ομάδα. Ολη η αγάπη και η κούραση που βάζω μέσα στο γήπεδο, μου επιστρέφεται με την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν,την αποδοχή τους στο πρόσωπο μου και στο έργο μου.

Κλείνοντας να ζητήσω ένα συγνώμη για τυχόν λάθη μέσα στην χρονιά, δουλεύουμε όλοι στον σύλλογο σκληρά για να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο εμείς και τα παιδιά. Αν σπείρεις ειλικρίνεια,θα θερίσεις καλές σχέσεις. Αν σπείρεις υπομονή,θα θερίσεις βελτίωση. Αν σπείρεις σκληρή δουλειά,θα θερίσεις επιτυχία. Τα αγωνιστικά τμήματα συνεχίζουν κανονικά,Καλό καλοκαίρι στους μικρούς μας φίλους,ραντεβού τον Σεπτέμβριο”. 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou