FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Η επόμενη μέρα του Κάδμου!

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία για την επόμενη μέρα του Κάδμου στη Γ’ Εθνική, οπότε είναι ευκαιρία να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει ψάχνοντας και βρίσκοντας τελικά την άκρη του νήματος.

Το πρώτο δεδομένο είναι πως η διετής θητεία αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου φτάνει στο τέλος της και, μετά τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Έσπερο Λαμίας, που θα είναι και ο τελευταίος φετινός στη Γ’ Εθνική θα προκηρυχθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Είναι, επίσης, δεδομένο πως οι σημερινοί διοικούντες θέλουν να παραμείνουν στο σύλλογο χωρίς να θέτουν ως προϋπόθεση τα αξιώματα.

Θέλουν βοήθεια, κυρίως οικονομική, για να μπορέσει η ομάδα να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός Εθνικού πρωταθλήματος με ελάχιστα έσοδα.

Είναι δεδομένο πως, αν δεν υπάρξει μια διευρυμένη διοικητική ομάδα, η φημολογία που υπάρχει ακόμα και για παραίτηση από τη Γ’ Εθνική μπορεί να γίνει πραγματικότητα και ο Κάδμος να επιστρέψει στις τοπικές κατηγορίες.

Σε μια τέτοια περίπτωση η ομάδα που θα πάρει τη θέση του θα είναι ο φιναλίστ της φετινής Α’ κατηγορίας, ο Άρης Θηβών!

Στα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί και η περίπτωση συγχώνευσης των δύο ομάδων της Θήβας. Το σίγουρο πάντως είναι, πως η Θήβα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά δύο ομάδες με υψηλούς αγωνιστικούς άρα και οικονομικούς στόχους.

Το σενάριο της αποχώρησης από τη Γ’ Εθνική όμως είναι το απευκταίο για τον Κάδμο, με τους παράγοντες της ομάδας να επιδιώκουν εδώ και καιρό συμμαχίες κυρίως οικονομικές.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες  υπάρχει έντονη κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι και δεν αποκλείεται, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με κάποιους επιφανείς οικονομικά επιχειρηματίες, όχι μόνο ο Κάδμος να παραμείνει στη Γ’ Εθνική αλλά να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ίδωμεν…

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou