Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαμαρτυρία του Άρη Αμφίκλειας για την αποβολή του Παπαδάκη

Ο Άρης Αμφίκλειας κατέθεσε ένσταση για την αποβολή με ντισκαλιφιέ του Άρη Παπαδάκη στο σημερινό αγώνα με τον Αίαντα Αυλίδας για την τελευταία αγωνιστική των play-off της Β’ ΕΣΚΑΣΕ ενώ εξέδωσε και διαμαρτυρία αναφέροντας τα εξής:

‘Συγχαρητήρια στον Αίαντα Αυλίδας και στον Απόλλωνα Χαλκίδας για την άνοδο τους μαζί με την ομάδα μας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Αν και σήμερα θα θέλαμε να συμμετάσχουμε σε έναν αγώνα που θα ήταν γιορτή για το μπάσκετ, βρεθήκαμε σε ένα αγώνα κατς με τη συνεχή ανοχή των διαιτητών του αγώνα κ.κ. Χουγιάζου-Καραμπιτσάκου. Αποκορύφωμα στις αρχές του β’ 10λεπτου όταν απέβαλαν αδικαιολόγητα τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Αριστείδη Παπαδάκη χωρίς κανένα λόγο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό δεν έγινε σκόπιμα.

Η ομάδας μας κατέθεσε ένσταση γι’ αυτό το λόγο καθώς θεωρούμε ότι αυτή η αποβολή από μόνη της αποτελεί αλλοίωση του αποτελέσματος και στις επόμενες μέρες το βίντεο του αγώνα θα είναι στη διάθεση όλου του κόσμου για να διαπιστώσει την κατάφωρη αδικία εναντίον της ομάδας μας.

Ευχόμαστε με το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλο τον μπασκετικό κόσμο’

Εκ του Δ.Σ.

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

 

Σχετικά άρθρα

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (13-17 Απριλίου)

pannikolaou