FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γιάννης Τσαούσης: Κόουτς κοινής αποδοχής!

Ο Γιάννης Τσαούσης κατάφερε φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ερμή Σχηματαρίου ανεβαίνοντας στη Γ’ Εθνική, μια επιτυχία που εξακολουθεί να γιορτάζεται δεόντως από την τοπική κοινωνία, καθώς δεν είναι λίγο πράγμα για το Σχηματάρι να καταφέρνει να επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 10 χρόνια και μετά από δύο απόπειρες τα προηγούμενα χρόνια χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Και βέβαια, ας μην παραβλέπουμε και την περσινή επιτυχία, με την κατάκτηση του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, το πρώτο του Ερμή στα τμήματα υποδομής όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά αυτοί οι τίτλοι δεν είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Τσαούση στο Σχηματάρι.

 

Το σημαντικότερο, που χωρίς αυτό ίσως να μην είχε γραφτεί με δύο κούπες η ιστορία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, είναι πως ο Γιάννης Τσαούσης κέρδισε από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους του Ερμή έχοντας την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της ομάδας.

Οι διοικούντες του έδωσαν τα κλειδιά της ομάδας και εκείνος με τη σειρά του…ξεκλείδωσε δυο φορές την πόρτα του μπασκετικού παραδείσου, έχοντας άριστες σχέσεις και κερδίζοντας εκτός των άλλων τον σεβασμό των παικτών του.

Μαζί τους αλλά και με τη διοίκηση έφτιαξαν ένα ισχυρό μείγμα που οδήγησε στο δρόμο των επιτυχιών.

Και όπως είναι ευνόητο, πρώτος στόχος του Ερμή Σχηματαρίου για την επόμενη χρονιά, που θα τον βρει στη Γ’ Εθνική, είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ευβοιώτη κόουτς!

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou