Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου:’Το επισφράγισμα μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας’

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και την πρόκριση στον τελικό της Α’ κατηγορίας, ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου στάθηκε στις δηλώσεις του στο πάθος των παικτών του αλλά πάνω απ’ όλα στον κόσμο της Θήβας που γέμισε το κλειστό ώστε να συμπαρασταθεί στους παίκτες του.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η νίκη επί της Μαλεσίνας και η πρόκριση στον τελικό ήταν το επισφράγισμα μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας για τον Άρη που κοιτάζει πλέον τους τελικούς που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Άρης βρίσκεται πλέον στον τελικό για την άνοδο στην Γ Εθνική. Είναι το επισφράγισμα μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας που έγινε σε αυτή την ομάδα. Συγχαίρω την ομάδα της Μαλεσίνας και τον προπονητή για την φετινή πορεία τους. Οι παίκτες του Άρη με κάνουν υπερήφανο που δίνουν παράδειγμα ομαδικότητας και μαχητικότητας σε κάθε αγώνα. Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της φετινής πορείας. Σ’ αυτή την πορεία για το τελικό ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδος, δίνουν ένα καθημερινό αγώνα για να λειτουργούμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και το φυσιοθεραπευτή . Όσο για την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες ήταν απίστευτη. Ο παλμός και η ένταση του κόσμου, μας ανατρίχιασε. Ήταν ο παράγοντας που μας έδωσε παραπάνω ώθηση στο παιχνίδι μας. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε το Σάββατο στο μεγάλο τελικό στο Σχηματάρι. Προχωράμε…’.

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou