Α1

Στην Κύμη ξέρουν μπάσκετ και οι παράγοντες!

Στην Κύμη μπάσκετ δεν ξέρουν μόνο οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, αλλά και οι διοικούντες! Δύο απ’ αυτούς μάλιστα, είναι ενεργά μέλη τοπικών ομάδων και την Κυριακή διακρίθηκαν πάνω στα παρκέ!

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Σπύρος Τσικλιδής παίζει στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ και στην ομάδα της Δροσιάς ενώ ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ομάδας Βασίλης Σιδεράκης αγωνίζεται επίσης στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ με τις Κονίστρες!

Ο Τσικλιδής στη νίκη της Δροσιάς επί του ΧΒΑ με 60-45 πέτυχε 7 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ ο Σιδεράκης ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα Κάρυστος-Κονίστρες 61-59 με 19 πόντους και 2 τρίποντα!

Την επόμενη αγωνιστική μάλιστα, οι δύο τους θα βρεθούν αντίπαλοι καθώς για την 3η αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο στη Β’ κατηγορία παίζουν Κονίστρες-Δροσιά!

Αλλά δεν είναι μόνο οι δυο τους από το συμβούλιο της Κύμης που παίζουν μπάσκετ σε ομάδες! Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Θεοδώρου λόγω υποχρεώσεων δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι με τις Κονίστρες, ενώ ο Βασίλης Παπασταμέλος ήταν επίσης μέλος του Γ.Σ.Κύμης στην πρώτη χρονιά της λειτουργίας του στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ! Και βέβαια, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Μάρκος Κολώκας ήταν παίκτης του Γ.Σ.Κύμης στη Β’ Εθνική!

Κοινός παρονομαστής όλων τους, η παρουσία τους ως ενεργά μέλη του Γ.Σ.Κύμης στα πρώτα του βήματα στα τοπικά πρωταθλήματα, προτού γιγαντωθεί και φτάσει σήμερα στην Α1 κατηγορία!

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou