ΕΦΗΒΩΝ

Μπαίνει στη μάχη το εφηβικό του Γ.Σ.Ιτέας!

Τον πρώτο του αγώνα για την ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων δίνει αύριο Σάββατο 8 Απριλίου (15:00) ο πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ Γ.Σ.Ιτέας, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό του Παγκρατίου στο Μετς, τον Φ.Ο.Βροντάδου Χίου.

Η ομάδα του Μωραϊτη θέλει τη νίκη απέναντι στον πρωταθλητή του ΒορειοΑνατολικού Αιγαίου ώστε να μπει με το δεξί στη νέα φάση του πρωταθλήματος.

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου, συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους της Αθήνας. Φέτος πάντως, πήρε τον τίτλο από…καραμπόλα καθώς ο Αίολος Λέσβου που τερμάτισε πρώτος μηδενίστηκε από την ΕΟΚ γιατί στον αγώνα με τον Πολυκράτη δεν συμμετείχαν παίδες όπως ορίζει ο κανονισμός στον μεταξύ τους αγώνα.

Ο Φ.Ο.Βροντάδου είναι από τα πλέον ιστορικά σωματεία της χώρας με έτος ίδρυσης το 1924, έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα ανδρών το 2007 και το 2009.

Ο Γ.Σ.Ιτέας θα παίξει τις επόμενες μέρες ακόμα με Εργοτέλη, Κολοσσό και Μύκονο για να ολοκληρωθεί η ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την πρόκριση για την τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει από 19-23 Απριλίου στη Σκάλα του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία, θα πάρουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης καθώς και οι τρεις πρώτοι των τριών προκριματικών ομίλων, σε ένα εκ των οποίων συμμετέχει και ο Γ.Σ.Ιτέας.

 

Σχετικά άρθρα

Εφήβων: Οι αντίπαλοι του Πρωτέα Σχηματαρίου στην προκριματική φάση του Μεσολογγίου

pannikolaou

Το 3×3 Street Basketball powered by ΔΕΗ Α.Ε. στη Λαμία! (video)

pannikolaou

Εφήβων: Back to back τίτλος για τον Πρωτέα Σχηματαρίου! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1986

pannikolaou