B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος…

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχέση με το μπάσκετ της περιφέρειας, αλλά αποτελεί δείγμα συμπεριφοράς και νοοτροπίας της σημερινής κατάστασης στη χώρα, που δείχνει πως δυστυχώς θα έχουμε…μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Ο Δήμος Ευρώτα ανέλαβε τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, εκεί που θα πήγαινε η Ιτέα εάν προκρινόταν από το γ’ όμιλο της ημιτελικής φάσης στην Αθήνα σε αγώνες που έγιναν αυτή την εβδομάδα. Μέχρι εδώ καλά. Ο Δήμος Ευρώτα όμως, έκανε το…μεγάλο ατόπημα να δημιουργήσει στο περιθώριο του Final-6 μια εκδήλωση για να βραβεύσει τους αδερφούς Πετρόπουλου αλλά και τον Παναγιώτη Γιαννάκη ως αρχηγό της Εθνικής ομάδας του 1987 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Ομοσπονδία όταν έμαθε για τις βραβεύσεις, με τις οποίες δεν συμφωνούσε, με…απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες απαίτησε να μη γίνουν κάτι που δεν δέχθηκε ο Δήμος Ευρώτα που είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την επιχορήγηση της διοργάνωσης, την ασφάλεια των αγώνων, όσο και για την παραμονή και διαμονή των ομάδων στις 5 μέρες του τουρνουά.

Έτσι λοιπόν, η τελική 6αδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 19 Απριλίου παίρνει αναβολή μέχρι να βρεθεί ο νέος τόπος που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση! Απίστευτο και όμως Ελληνικό!

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou