Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος:’Νιώθω ιδιαίτερη χαρά’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική πορεία της Μαλεσίνας έμεινε ο κόουτς της ομάδας Μιχάλης Θάνος μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα που ήταν και ο τελευταίος για την ομάδα του για φέτος. Όσο αφορά το ματς, ο κόουτς είπε πως δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μετά τον τραυματισμό του Συριστρατίδη, χαρακτηρίζοντας απόλυτα δίκαιη την επικράτηση του Άρη στον οποίο και ευχήθηκε καλή συνέχεια.

‘Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση όπως όλοι μας στην ομάδα για αυτό που πετύχαμε φέτος. Στο συγκεκριμένο ματς είχαμε την ατυχία να χάσουμε από το πρώτο 5λεπτο τον καλύτερο μας παίκτη (Συριστρατίδης) οπότε δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Δεν βοηθήσαμε και τον Άρη να φανεί ανταγωνιστικός. 

Αναμφίβολα δίκαιη η νίκη του Άρη, δεν μπορεί να γίνει κάποια κριτική για το ματς. Ίσως να είναι και καλύτερα για την εξέλιξη και το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος που πέρασε ο Άρης ώστε να ξεκινήσουν οι τελικοί από το 1-1.

Αυτό που συνέβη φέτος στη Μαλεσίνα ήταν κάτι πολύ καλό για την ομάδα αλλά και για την περιοχή. Χθες φέραμε στη Θήβα 90-100 άτομα να μας δουν και να μας υποστηρίξουν, αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία.

Ευχαριστώ την ομάδα, διοίκηση και παίκτες για όλα τη φετινή χρονιά. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του και καλή συνέχεια στους τελικούς’.

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou